2777
2789
عنوان

هیچ کس منو دوست نداره از اول عمرم

225 بازدید | 9 پست

نمیدونم‌طرحواره چی دارم و این‌حرفها

ولی تا جایی که یادم‌میاد هیچ کس منو دوست نداره....

حتی خانواده ام 

فقط مادرم‌ تا‌حدی دوست داشت مثلا یک هزارم پسرش

پدرم کلا دوستم‌ نداره.

دوستهام هم‌ همینطور

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه عزیزم این قانون وحش این دنیاست شما تا تو مشکلات و شکستها نیوفتی تازه همون اطرافیانتونم اونوقت خواهی شناخت البته خدانکنه و آدم ها کلا بی معرفت شدن ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

عزیزم باورکن همه چی اونطوری که بنظر میاد نیست.کسایی هستن که دوستت دارن.اینو بدون درباره دوستان هم ،دوست خوب واقعی کمه هرکسی یه دوست خوب داره بسته به شانسشه یکجورایی.خیلی آدمها هم به ظاهر باهم خوبن نه پشت سر. حسرت ظاهر روابط بعضی آدمارو میخوریم بدون اینکه بدونیم باطنا رابطه و احساسشون به هم چجوریه

درکل صفا و صمیمیت ها کم شده شما دنبال حس خوب و صداقت دوستی میگردی بین دوستات ولی پیداش نمیکنی 

یکسری منفعت طلب هستن و باید براشون استفاده داشته باشی تا دوست به حسابت بیارن. یکسری هم ممکنه ما از نظر فکری و شخصیتی باب دلشون نباشیم باید کسی رو پیداکنید که هم کفو فکری و روحی باشین برای هم و اینکه بامعرفت باشه و بادی به هرجهت نباشه

باید پولدار باشی یا زیبا،یا پوقعیت ش۵لی یا اجتماعی خوبی داشته باشی.

شغلی که بقیه بهش احتیاج داشته باشن اگر کنارش بامشتریات خوش برخورد باشی میبینی که چقدر محترم هستی و تحویلت میگیرن.برو دنبال ی حرفه که مروم بهت احتیاج داشته باشن گلم

زندگی زیباست ای زیباپسند

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش

سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش

یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری

راضی به همین چند قلم مال خودت باش

دنبال کسی باش که دنبال تو باشد

اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش

پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت

منت نکش از غیر و پروبال خودت باش

صد سال اگر زنده بمانی گذرانی

پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش