2777
2789
بدتر نشه دیوونه بازی در بیاره یا بره باز رفیق بازی

من 7سال با همسرم بودم 2ساله خونه خودمونیم اگه برگردم عقب هیچوقت یه سری کارارو نمیکردم مثل تو بودم میگفتم باهاش قهر باشم نره سمت چیزی این کارو نکنه استرس داشتم تهش هیچی نشد 

توام الکی فکر و خیال نکن طرف طلبکارانه باهات حرف زده جوری حرف زده انگار اویزونشی فردارو به حال خودش ولش کن بخدا هیچی نمیشه نترس

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون دیوونه بازی در میاره میترسم وگرنه اگر عین ادم باشه ترسی ندارم میخوام اوم بیاد سمتم برای عذر خواه ...

میگی ب مادرت زنگ میزنه خب 

بنظرم سردتر باش مثلا بهونه بیار بگو کار دارم و فلان زیاد باهاش چت نکن تلفنی حرف نزن فاصله بگیر

من 7سال با همسرم بودم 2ساله خونه خودمونیم اگه برگردم عقب هیچوقت یه سری کارارو نمیکردم مثل تو بودم می ...

حق با توعه چقدر قشنگ گفتی چشممو باز کردی راست میگی فکر کرده اویزونشم چون سریع جوابشو میدادم خاک بر سر من کنن 

نه بابا قبلا ناز میخرید چندساله که اصلا ناز نمیکشه و همینو دعوا میکنه الانم کاریس نداشتم دعوا کرد چه ...

بدیه دوستی به همینه که حرمتا از بین میره

شمام اگه میبینی ازدواج بکنی و بی حرمتت میکنه قیدشو بزن

اگه الان که ازدواج نکردی آه و حسرت و گریه کنی بهتر از اینه که ازدواج کنی و با یه بچه برگردی

حق با توعه چقدر قشنگ گفتی چشممو باز کردی راست میگی فکر کرده اویزونشم چون سریع جوابشو میدادم خاک بر س ...

اشکال نداره تا الان هرکاری کردی ولی لطفا ارزش قائل شو برای خودت نزار این جوری باهات حرف بزنه بخدا حتی اگه ازدواجم بکنین تهش میگه تو بودی که آویزون من بودی دنبال من بودی من تجربشو دارم مثل خودت بودم دوران دوستی همش بخاطر ترس اینکه نره سمت چیزی یا کسی انقد دردسترسش بودم که اهمیتی براش نداشتم این سری کوتاه نیا بزار هرکاری میخواد بکنه 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اون خودش طلبکار شده حرف نزنه امروزم نبوده پس پیام نمیده

باید با مشاور صحبت کنی. ما هیچی از زندگیت نمیدونیم و براساس تجربه خودمون نظر میدیم. 

فاز نصیحت ندارم ولی تا وقتی رسمی ازدواج نکرده بودین نباید کاملا باهاش میبودی. بیشتر پسرای فرهنگ ما اینو خیلی بد میدونن حتی اگه با خودشون باشی.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

به قول دوستمون فاصله بگیر که فکر نکنه آویزونشی

ولی هر تصمیمی گرفتی دیگه ببخش اینطور میگم

ازین بی قید وبندی دربیا و باهاش رابطه نداشته باش و اینقدر خودتو تحقیر نکن

بذار اگه واقعا میخادت بیاد باهات ازدواج کنه

وگرنه فقط خودتو خانوادتو تحقیر میکنی که همینطوری باهاش رابطه داری

هرچی دم دستی تر

تو سَری خور تر