2777
2789

من چندین ساله ک اینجام

از اول هم همین بود لامصبا😂

همیشه در صحنه حضور دارن شیطونااا😁

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

من به کاربری ها دقت نمیکنم بعد وقتی ریپ میزنم می نویسم "عزیزمارسالش نمیکنم تا مطمئن شم طرف خانم هست ...

من اون دفعه تو ی تاپیک قشنگ باهاش حرف میزدم بدا فهمیدم مرد

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاقلانه نمیگیرن‌اتفاقادخترا اکثر پول پرست و باج بدهپسرا هم سمت دخترای باج بده میرن و نیازشونو برطرف ...

بالاخره انگار هم دخترها وهم پسرها از قبول مسئولیت فراری هستند.

خودشون که میگن اینجوری بهتره ،تا اینکه دو روز دیگه با چند تا بچه برگردیم،طلاق زیاد شده

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
سوالتون بفرمایید

به عنوان یه پسر

اگر دختری از اقوامت رو به عنوان خواهر ببینی 

بهش ابراز علاقه میکنی؟حتی از سر شوخی یا ایسگا

که از آخر بگی ایسگا بود

گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژی‌کورد‌ و کوردستان

داداش من مجرده۲۸ساله حرف زن اینا میاد وسظ هیچ رغبتی نشون نمیده قدیما پسرا ذوق مرگ میشدن

پسر منم تو ۳۰ رفته، اصلا رغبت نداره

البته شرایط اقتصادی هم بی تاثیر نیست،و اینکه اعتماد ها کم شده ،چون طلاق زیاد شده، احتیاط می کنند

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
خدارو چ دیدی شاید بختشون باز شد و چیز خوبی گیرشون اومد😄😄😁😁😁

توی نی نی سایت؟😂😂از اونی که اینجاست شوهر در نمیاد عشقم 😂پسری که اینجاست یه خاله زنک ب تمام معناست😁😃

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

به عنوان یه پسراگر دختری از اقوامت رو به عنوان خواهر ببینی بهش ابراز علاقه میکنی؟حتی از سر شوخی یا ا ...

نه هیچوقت به خودم اجازه نمیدم با احساساتش بازی کنم چون دخترا سریع ناراحت میشن میشکنند.نه تا حالا نشده

پسر منم تو ۳۰ رفته، اصلا رغبت ندارهالبته شرایط اقتصادی هم بی تاثیر نیست،و اینکه اعتماد ها کم شده ،چو ...

والا من که شوهر سابقم خوب بود یهو عوض شد طلاق گرفتیم اصلا هیچیز آدما درست نیست😭