2777
2789
عنوان

شرف و ابروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 48 پست

بنویس یه خورده عجله داشتم مراجع داشتیم شرمنده جاروش میزنم. اگه دوربین داره حتما دیده اگه نداره بگو نه من نبودم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
به نظرتون چی بگم ؟نکنه اخراجم کنه ؟

بگو هول شدم متاسفانه. دیگه تکرار نمیشه

پیش میاد دیگه اخراج نداره والا

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی میدونی اونجا میشینه غذا میخوره و استراحت میکنه ،بعد با کفش کثیف رفتی ؟؟؟

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  •    ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

خیلی کار بدی کردی اونجا فرش بوده نباید کثیفش میکردی بنده خدا اونجا غذا میخورده، استراحت میکرده، فرشو ...

تمیز میشه خب حالا 

ولی خب کار درستی هم نبود😂💔

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

🤣🤣🤣🤣🤣بگو نه استرس نگیر خب تو هم کفشت در میوردی دختر

کلا رو هوا زندگی میکنم بوت پام بود 

گفتم کسی نیست  نمیفهمه 

نمیدونستم از شانس گندم رد پام میمونن