2777
2789
عنوان

چه اخلاقایی توی خانوم براتون جذابه

174 بازدید | 18 پست

چه چیز یه دختر یا خانوم جذبتون میکنه باعث میشه نگاش کنید و بخواید باهاش ارتباط بگیرید و بعدشم ارتباطتتونو حفظ کنید؟

چه اخلاقایی باعث جذابیت بیشتر میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوش رو بودن و خوش خنده ..وواینک کسیو مسخره نمیکنه 

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

اینکه اروم و باوقار و باادب باشه ، فضول و حسود و اهل کلاس و من من کردن نباشه، بعدم طعنه و کنایه و تیکه  و مسخره کردن نباشه ودنبال حرف نباشه و از تو حرفات حرف پیدا کنه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

مهمترینش خبرچین دهن لق و خودشیرین نباشه

یعنی آدم امنی باشه.حرفی بهش زده میشه همه جا پخش نشه و یا بعنوان سرکوفت ازش استفاده نکنه

نگاه از بالا به پایینم نسبت به کسی نداشته باشه حالا هرچقدرم که موفق باشه.

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم