2777
2789
عنوان

یک ماه و نیم از بله برونم گذشته حس عروس بودن ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 96 پست
ببین از من به تو نصیحت ، نه بد مادر شوهرت رو پیش شوهر ت بگو ، نه در برابر رفتارا مادرش عکس العمل نشو ...

دقیقا باید همینکارو کنم

خونمون توی یه خیابونه 

شب یلداام یه ماه از نامزدی گذشته بود من دوبار رفته بودم تو اون ی ماه میگفتن خیلیی کم میای 

میترسم نرم باز بگن چرا نمیای 

امروزم خواستم برم که گفته بود نمیخوام عکساتونو ببینم منظورش این بوده من نرم

نمیدونم واقعا چیکار کنم آخرین بار که رفتم خونشون دو هفته پیش بود 

خونمون توی یه خیابونه میترسم بعدا بگه نمیای سر بزنی خونمونآخه شب یلداام یه ماه از نامزدی گذشته بود م ...

اگه گفتن بگو مادرجون شما لطف دارین منم مشتاق دیدارتونم هروقت مایل بودین بهم زنگ بزنید تا بیام خدمتتون

باز چیزی گفتن بگو من کلا عادت ندارم بدون دعوت جایی برم

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم اگه میخای تا اخر پیش شوهرت عزیز باشی اصلا هیچی نگو . خودش چشم داره میبینه مادرشو.

اره خودش میشناسش میگه بریم خونمون دیگه ازشون میکنم دیگه کاری بهشون ندارم انقد که منو تو این مدت اذیت کردن 

ولی آدم یه جا میترکه

من با ی خونواده عجیب و تیکه بنداز مواجه شدم ،تمام مدت هیچ بی احترامی نکردم شوهرم خسته شد قطع رابطه کرد خودش،خودشون خودشونو حذف کردن و من هیچ کار خاصی نکردم

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
خب دیگه پس وقتی نمیگه نرو ، اصلا بیخبر باشه از بیرون رفتنتون ، چرا باید بفهمه تو سرما بیرون رفتین که ...

حالا اینو بگم یبار که رفتم خونشون کادوی روز زن بردیم براش قبل اینکه دستبند بخریم 

میگفت شب بمون اینجا  بخواب😂😂😂😂

چرا مسافرت نمیرید احسان مرخصی بگیر برید مسافرت 

حالا اینو بگم یبار که رفتم خونشون کادوی روز زن بردیم براش قبل اینکه دستبند بخریم میگفت شب بمون اینجا ...

اووووووه 😁😁😁😁 کاش میتونستم بیشتر برات بنویسم ، حیف که نمیتونم ولی با هر جمله ای منو یاد یه خاطره ای انداختی🤦‍♀️

همه مثل شما ماه نیستن متاسفانه

انشاءالله ک سرش ب سنگ بخوره 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
توی این مسیر بی خبری فقط و فقط همسرت میتونه همراهت باشه و کمکت کنه🥰

شوهرم باید چیکار کنه 

خودش از مامانش خسته شده چون با چشم دید دوسال چجوری مارو عذاب داد 

هر بار بهونه آورد

همیشه کوچیکش کرد 

خودش بمن میگه رفتیم خونمون دیگه کاری بهشون نداریم میکنم ازشون دیگه پشت سرمو نگاه نمی‌کنم فقط باید آرامش داشته باشیم منم نمی‌ذارم باعث شه ارامشمون بهم بریزه 

من میگم نمیتونی کنار بذاری میگه بعدا میبینی