2777
2789
عنوان

اوایل اشنایی

148 بازدید | 26 پست

اگه با یکی ده روز آشنا بشید و تولدش باشه کادو چی براش می‌خرید ؟طرف غیر مستقیم بگه کتونی میخواد می‌خرید یا نه؟درضمن الان بیکارید و باید از خونوادتون بگیرین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بعد از ده روز فقط تبریک کافیه بنظرم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

یه شاخه گل با یه دستبند تهش

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

وا چ حوصله ایی دارید

ی تبریک ساده بگو

الان متأهلان تو خرج زندگی ری دن تو فکر تولد برا ی غریبه ایی ک شاید بعدا بره

چیزی نخر ارزشمند تری

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎برای شفای پسرم ی صلوات بگید🌱

اه نمیدونم چرا فک میکنم زشته کلا هم تا الان یکبار دعوت کرده کافه

نه عزیزم چه زشتی، اصلا هنوز نه به باره نه به دار، اصلا این ادمو درست نمیشناسی، نمیدونی کیه چیه، بعد کادو؟ 

من باشم همون پولو میگیرم باهاش برای خودم کادو میگیرم😁🥰 یکم دلم باز سه😅

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨