2777
2789
عنوان

اوایل اشنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 26 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم چه زشتی، اصلا هنوز نه به باره نه به دار، اصلا این ادمو درست نمیشناسی، نمیدونی کیه چیه، بعد ...

آخه حس میکنم بیاد اونروز من فقط بگم تولدت مبارک فک می‌کنه اهمیت نمیدم ب این چیزا

اینم دیگه خیلی بده یکسال یه شاخه گلم نخری

نه خب اگه طرف  نامزدش باشه اره نباید براش کم بزار ولی از این عشق های امروزی ک تهش هیچی نیست برا کادو دادن نباید عجله کرد

تیر ماهی 

از کجا معلوم که تولدشه و حربه اش نیست

گیریم که تولدشم باشه شاید به همین بهانه میخواد تو و چند نفر دیگه رو هم تیغ بزنه

خیلی بدبینم نه؟!

ولی حقشه کسی که ده روزه اومده توقع کادو داره اونم می رسونه که چی دلش میخواد!

از کجا معلوم که تولدشه و حربه اش نیستگیریم که تولدشم باشه شاید به همین بهانه میخواد تو و چند نفر دیگ ...

خودمم خیلی ناراحت شدم طرف گفت اگه خواستی هزینه کنی کتونی بخر دوست دارم 

آخه حس میکنم بیاد اونروز من فقط بگم تولدت مبارک فک می‌کنه اهمیت نمیدم ب این چیزا

خب یه توضیح مختصر بده، مثلاً تو دعوت کن کافه کیک با قهوه یا چیزی که خودت فکر می‌کنی مناسب تره سفارش بده بعد بگو به مناسبت تولدت من حساب میکنم، بعد با خنده بگو اول خواستم کادو بگیرم بعد دیدم ما که همو نمی‌شناسیم گفتم کادو بمونه وقتی یکسال از رابطمون گذشتو من شناختمت متناسب با شناختی که ازت پیدا کردم کادو بگیرم، اینطور هم بهش فهموندی که مناسبات برات مهمه هم بهش غیر مستقیم گفتی که هنوز انقدر برات مهم نشده و رابطتون هنوز اول راهه و اگر توجه میخواد باید بدستش بیاره

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
دیت هارو چجوری حساب کنیم بنظرت؟تعارف کنم یا ن

راستش من تا حالا تجربه ی قرار نداشتم ولی بنظرم هر دوباری که قرار می‌رید تعارف رو بکن و چند بار درمیون حتما حساب کن که خدایی نکرده اگر این رابطه به جایی نرسید منتی روی سرت نباشه ، جدا از اون اینکه بزاری پارتنرت همش حساب کنه حسه خوبی نداره 

من خودم اگر جای پسر باشم بعد چندبار شاید حس عابر بانک بودن بهم دست بده، ولی زیاده روی هم نکن توی این کار بزار برات خرج کنه اما کم و به اندازه ، هدیه هم اصلا تا چند ماه اول قبول نکن که اگر خوب همه چی پیش نرفت حس منفی میگیرن کادوها

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨