2777
2789
عنوان

به نظرتون باز طلا میاد پایین سواله

288 بازدید | 30 پست

پول کمی دستمه میترسم بخرم ضرر کنم 🥲 

درسته کمه ولی ضررش خیلی آدمو میسوزونه

انگار تا ۵۳۰۰ رسیده بود الان ۵۱۰۰

به نظرتون بازم میاد پایین؟

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۶۱۰۰خریدم 😢😢😢😢

🙄

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
میگن بهمن میاد پایین چقدر میخوای هزینه کنی ،همون بهمن بگیر

۳۰ واقعا مطمئنی؟ 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
من ۶۱۰۰خریدم 😢😢😢😢

وا کی ۶۱۰۰ شد؟

مقطعی پایین امدنش 

عقب گرد میکنه برا پرش بنطرم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
مگه چقدر پول داری

۳۰ وامه🥲

من پنجشنبه خریدم گرمی ۶۱۰۰بهم فروخت . بخدا ۱گرم طلای ظریف خریدم شد ۱۰میلبون و ۴۰۰.

وای عجب نامردی بوده دیگه پیش اون نرو