2777
2789
عنوان

نصیحت به خودِ هجده سالت 🦄

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 99 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا ذهن و جسم و روح خودتو درگیر دیگران نکن تو این سن درگیر عشق درگیر هواداری و طرفداری دو آتیشه از یه عده درگیر حواشی تمرکزت رو روی روانت بزار با مدیتیشن و مراقبه از روح هر چیزی رو به خورد ذهنت نده 

هر چیزی رو نخور مراقب جسمت باش به پوستت برس

حتما زبان انگلیسی یادبگیر

حتما روی عزت نفس و اعتماد به نفس کار کن

کتابم زیاد بخون

به رفتار و عمل ادما نگاه کن نه حرفاشونتصمیم منطقی بگیر همیشه هرچیزی که احساس خوبی بهت میده خوب نیست

متاسفانه بیشتر احساسی ام تا منطقی 

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊

تولد مبارک !🌹❤️

هیچ وقت ناامید نشو...‌نا امید بشی شکستو قبول کردی 

میدونم احتمالا با پدر و مادرت بحثت میشه ولی قدرشون حسابی بدون

دیگه چیزی یادم نمیاد 😅

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

وقتی که برا رفیقات ومجازی میزاری رو پیشرفتت بزار ازالان شروع کن به پس انداز کردن طلا نگو دخترم ازدواج میکنم وازاین حرفا این زمونه هردو باید پس اندازی داشته باشن چون ی روز میفهمی حتی خانواده هم ی جایی پشت ادمو خالی میکنه قدره سلامتیتو بدون ی غم ودرد الانت ک کمه وتوبزرگش کردی تبدیل میشه به یه مشکل بزرگ وازدست دادم سلامتی وجبران نشدنی من عقل الان رو داشتم گریه هم نمیکردم .مبارکه

حتما حتما ادامه تحصیل بده وقتت رو برای پارتنر و دوس پسر هدر نده قدر جوونی و فرصت هاتو بدون. 

در کنار تحصیل حتما حتما یک هنر یادبگیر به حرف هیچکس گوش نده واسه زندگیت هدف داشته باشه واسه هیچکس حتی خانوادت بیش از حد فداکاری نکن تجربه کن اما هرچیزی نه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

متاسفانه بیشتر احساسی ام تا منطقی

کم کم رو خودت کار کنی و با خودت صحبت کنی و تمام حالات رو بررسی کنی اوکی میشه

ببین فرض کن یکی میخواد راه اشتباه بره و تو میخوای منطقی منصرفش کنی و باید یطوری توضیح بدی ک منصرف شه

برا خودت همینطوری توضیح بده

اولش سخته کنترل احساسات ولی کم کم بهتر میشی

و اینکه احساسات همیشه بد نیستن و گاهی اوفات تاثیر مثبت دارن اما درعوض ب راحتیم میتونن غرقت کنن اگه که بلد نباشی کنترلشون کنی

تولدت خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم گواهینامه حتما بگیر روی اعتماد بنفست و عزت نفست حتما کار کن و ی مهارتی یاد بگیر زبان بلد باش پول پس انداز کن و فقط به حرف های ادم ها تکیه نکن ببین در عمل چطورن آدم ها رو بشناس هرکس باهات خوبه صرفا آدم خوبی نیست و خواهشاً هر حرفی رو پیش همه نگو ی آدم مطمئن پیدا کن کاری که قطعی نشده به کسی نگو ببخشید طولانی شد 

خودم 18ام

دوست دارم این چندماه باقی مونده رو خوب درس بخونم

درگیر روابط سمی نشم

از 18سالگیم لذت ببرم و هرکاری دلم میگه انجام بدم

و از همه مهم تر این عددو جدی نگیرم:)))

اخه همیشه منتظر 18سالگیم بودم و برا همه چی میگم بذار 18سالم بشه...

الان که در 18سالگی به سر میبرم میبینم 18هم مث بقیشه، فقط باید زندگی به کام خودم تلخ نکنم،چون از 20که رد شدم یجور عین برق و باد میگذره که اصلا نمیفهمم چی به چیه 🥲🫡(اینو تو اطرافیان دیدم)

برا کنکور تلاش میکنی دمت گرم ولی اینقدر به خاطرش به خودت فشار نیاراثر اون استرس ها بعدا معلوم میشهال ...

آره ولی برعکس بقیه زندگیم استرس ندارم نمیدونم چرا😂😁

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊