2777
2789
عنوان

شما باشید لباسای بچتونو میدین به یکی دیگه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 51 پست

من ایران زندگی نمی کنم. اینجا اینکار خیلی مرسوم هست هم بین دوستان و فامیل ها به عنوان هدیه و هم اینکه خریدو فروش میشه. هم به دلایل اقتصادی و هم طرفداران محیط زیست اینکار را تشویق می کنند. چون صنعت پوشاک یکی از مهمترین منابع الودگی محیط زیست هست و همینطور مصرف آب 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
با شرایطی که گفتی من تو هزینه ی لوازم‌ پیشگیری کمکش میکنم پول لباس نداره چرا هی زاد و ولد میکنن ؟اتب ...

نه ایرانیه اگه افغانی بود دردنیا کمکش نمیکردم میخواد بعدی پسر بشه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آرهههه من هرسال لباسهای دخترمو همسرمو خودمو سالم‌هاشو میدم میبرن.. 

فقط چندتا ازنوزادیش نگه داشتم و لباسهای تولدشو، چون خودم میدوزم.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

اصلا اعتقادی به نگه داشتن وسیله و لباس اضافه ندارم

خوب هاش میدم بقیه حتی نیازمند هم نباشن میدم اشناییکه میدونم استفاده میکنه اوناییکه کهنه شدن اخرفصل میرن توی سطل زباله

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
یادگاریه خب

یادگاری دو سه تیکه خوبه ، نه که کل لباسا و وسایل بچه رو نگه داری . من دو سه تیکه نگه داشتم ، بقیه رو بخشیدم ، الکی کلی جا میگرفت توی خونه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
پسر بشه پولدار میشه می‌تونه لباس بخره واقعا هنوزم همچین موجودات روی زمین موندن؟؟

چی بگم والا

دختر بزرگشم ۱۴سالشه شوهرش داده میگه پسر میمونه برای ادم 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

یادگاریه خب

والا من نظرم اینه آدم باید برای بچه دوتا چیز به یادگار بزاره یکی پول به اندازه یکیم اینه که خوب تربیتش کنه با اسیب روحی روانی بزرگش نکنه حالا اولیم نبود مهم نیس ولی دومی از همه واجب تره دیگه بقیش اضافیع

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

منم دادم رف جا ندارم نگه دارم یکی دوتا بمونه کافیه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
من لباس میبخشمولی به این مورد نه ، عقل که نداره به امید کمک بقیه میزاد .

شوهرشم بیکاره🤦🏼‍♀️

نه ایرانیه اگه افغانی بود دردنیا کمکش نمیکردم میخواد بعدی پسر بشه

میخواد این‌همه ثروت و تاج و تخت فراخش بی وارث نمونه ؟

ولش کن 

بدتر از فقر مالی ، فقر فرهنگی و عقلی و شعور داره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan