2777
2789
عنوان

شما باشید لباسای بچتونو میدین به یکی دیگه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 51 پست

اول ببین دل خودت چی میگه ، اینطوری نباشه که بعدا ناراحت بشی.

مامان من دو سه دست از هر سال منو خواهر و برادرم رو نگه داشته بقیشو داده به نیازمندا.

خواهرمم همین کارو کرد

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

به اون باید لوازم جلوگیری بدین ن لباس

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره به چه دردت میخوره

خاطره هم وقتی خودشو داری خداروشکر چیکار به لباسش داری

نهایت یع تیکه نگهدار

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

پول ندارم براچی هی بچه به دنیا میاره پس

برای اینکه بعدی پسر بشه 😑

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

با شرایطی که گفتی من تو هزینه ی لوازم‌ پیشگیری کمکش میکنم 

پول لباس نداره چرا هی زاد و ولد میکنن ؟

اتباعه ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دمت گرم کمک کن ♥️حالا مثلا بچه بزرگ بشه با لباس نوزادیش چیکار می خواد بکنه

یادگاریه خب 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

دیگه شده باید هر دو رو بده

نه هر دورو بده گداپروری میشه بیشتر

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤