2777
2789
عنوان

بیایین تجربه لاغری سریع واسه شکم پهلو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 112 پست

فستینگ و حذف کامل شکروقند

روزی 45دقیقه داخل خونه پیاده روی میکنم

از9مهر استارت زدم و تاالان17تا کم کردم

و رو تنبلی هم خیلی موثره و موعدام سرموقع شده 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهیی عزیزم. دختر خاله من ۱۰ ساله باردار نمیشه خیلی دکتر رفته و خیلی کارای دیگه. الانم رفته ای وی اف ...

انشاالله ک خدا دامن همه منتظرها را سبزکنه و به من و دخترخاله شماهم اگه به صلاحمونه بچه بده ....

من ک راضیم ب رضای خدا ولی ازبابت شما میگم اگه مشکل فقط تنبلی تخمدان باشه بارداری حتما اتفاق میوفته 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
میشه توضیح بدی فستینگ رو چجوریه؟ شیرین دوست ندارم

از ساعت 8شب تا فردا 12ظهر غیر از اب و چای تلخ و قهوه و دمنوش چیزی نباید بخوری و از12 شروع میکنی اول با یه صبحونه پروتئین دار فستتو باز میکنی و تا8 شب وعده هات رو میخوری البته به اندازه من سعی میکنم بیشتر از800کالری نخورم.لسرعت شکم و پهلوت جمع میشه سعی کن سالم بخوری مثل سبزیجات و پروتیین. برنجو نونتو کم کن شام سبک بخور و 8ببند. روز اول برای من وحشتناک بودولی بعدش عادت کردم الان حتی یروز فست نباشم باز بعد 8 چیزی نمیخورم حس میکنم فستم. وسطا به بدنت استراحت بده اب زیاد بخور اگر داروهم نیاز باشه تو اون تایم میتونی بخوری 

اگرررر بعد شام احساس ضعف کردی 4ساعت بعد خوردن شام میتونی یدونه هویج یا یدونه گوجه بخوری همین

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
انشاالله ک خدا دامن همه منتظرها را سبزکنه و به من و دخترخاله شماهم اگه به صلاحمونه بچه بده ....من ک ...

من خودم تنبلی شدید داشتم عزیزم و 2سال اقدام بودم و بی نتیجه و افسرده و فقط با کاهش وزن و قطع قندو شکر و جایگزین کردن خرما و سه شیره و کنجد و ورزش روزانه تو خونه  سر 3.4ماه باردار شدم 

من خودم تنبلی شدید داشتم عزیزم و 2سال اقدام بودم و بی نتیجه و افسرده و فقط با کاهش وزن و قطع قندو شک ...

خداروشکر ، بهشون گفتم باید طبع بدنشون راگرم کنن و قندمصنوعی را حذف کنن.... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انشاالله خوشبختی و عاقبت بخیری فرزندتون را ببینید  

خداروشکر ، بهشون گفتم باید طبع بدنشون راگرم کنن و قندمصنوعی را حذف کنن.... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انشاالله خو ...

همینطوره عزیزم

ممنونم انشاءالله شماهم به خواسته دلت برسی و معجزه خدای مهربون رو ببینی برای خدا هیچی غیرممکن نیست💚

همینطوره عزیزمممنونم انشاءالله شماهم به خواسته دلت برسی و معجزه خدای مهربون رو ببینی برای خدا هیچی غ ...

ان شاءالله ....من راضیم ب رضای خدا که بی شک داده اش نعمت و نداده اش حکمته ....

نگران نباش عزیزم اونهایی ک مثل من نازان مشکلشون چیز دیگس، بیشترشون مشکل نقص سیستم ایمنی و انعقادخون ...

سلام

یه کاری رو بهتون میگم انجام بدید ان شاء الله که به اذن خدا باردار بشید

شنبه ها از اذان صبح تا عصر فرصت دارید که انجامش بدید

نیت کنید برای بارداری و

روی یه برگه سفید بدون خط 13 بار بنویسید "واو" 

اینطوری

واو

واو

واو

واو

.. 

و هنگام نوشتن  یا حکیم و یا شکور رو تکرار کنید