2777
2789

اقا وضعیتش خوبه ولی من نکاهش میکردم حس بد میکرفتم مث حس ترس بخاطر پولش مامانم هعی اصرار اصرار الانم بعد خیانتشم اصرار میکنه متنفرم از مامانم انگار میخواد بخاطر پول منو بفروشه

۳۲سالشه ب کفته خودش دختر باز نیس دوبار خواستگاری رفته یدونه دوس دختر در حد ده روز تو نوزده سالگی داشته منم احمق نیستم فهمیدم دروغ میگه ولی گفتم برای اینده شکاک نشم میگه

امروز عکس پروف یه دختررو  استیکر فرستاد من دیدم زود حذف کرد گفتم بفرس انکار کرد تو ایتیکراس فلان😭 

قشنگیش میدونین چیه شب ارزوها به خدام دعا کردم یه نشونه بزاره جلوم منو از دوراهی برداره😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینی طرف با پدر و مادرش میاد خونتون؟

بد بت خیانت میکنه؟

خواستگارم خاستگار قدیم دایی جان

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خیانت چیههیچ تعهدی به کسی نداری

به دوست دخترش که تعهد داره با اون توی رابطست همزمان رفته خواستگاری یکی دیگه

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

عکس فرستاد یا استیکر؟

استیکر که ممکنه عکس هرکسی باشه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠