2777
2789
عنوان

تا حالا کدوم سلبریتی هارو از نزدیک دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3711 بازدید | 158 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خ مغروره

تو واقعیت؟؟؟؟ ندیدمش ولی احساس خوبی بهش،دارم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

عههه منم رونالدو پسر داییمه کی ب کیه😆

وقتایی ک ازش ناراحت میشیم س اخر اسمشو نمیگیم🤣

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

سعادت نداااشتی🤨😒

دیگه کم سعادتی از ما شما ببخش....

یکی دیگه پولشو میگیره من چرا باید جوگیر بشم؟!

طرف خودش پول بیشتری بهش بدن از پرسپولیس می‌ره استقلال بعد من و تو سر این تیم و اون تیم گلو داره کنیم؟ بی خیال خواهرگلم زندگیتو بکن

خودمم موندم تو‌شانسم😂

گفتی شانس 

مامان من قبل انقلاب حمیرا رو دیده بود توی خیابون 

رفته بهش گفته تو خیلی خوشگلی ولی نخون توروخدا ، شوهر من شب و روز داره اون صدای نازکت رو پخش می‌کنه توی خونه 😂😂

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

احسان علیخانی،کاویانی،لاله اسکندری

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

گفتی شانس مامان من قبل انقلاب حمیرا رو دیده بود توی خیابون رفته بهش گفته تو خیلی خوشگلی ولی نخون تور ...

واییی🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

دیگه کم سعادتی از ما شما ببخش....یکی دیگه پولشو میگیره من چرا باید جوگیر بشم؟!طرف خودش پول بیشتری به ...

عزیرم سعی کن از زندگی لذت ببری آدمای تو اون سطح از فوتبال آدمای خیلی زحمت کش و حرفه ای هستن من ک از دیدن آدم حرفه ای لذت میبرم تو هر شغلی کسی ک تو شغلی اعتبار کسب کرده اونم در سطح کشوری و جهانی خیلی آدم خاصیه

_بعد من اینجوری بودم که وا😶