2777
2789
هر روز انگار میمیرم دوباره فردا زنده میشم مامان بابای بیچارم اب شدن پای من بعد مدت ها یکم خوب شدم تر ...

به خاطر کنکور ارزش نداره خودت رو برای همیشه تو آتش ابدی و سوزان جهنم بندازی هزاران شغله که بدون کنکور میتونی موفق بشی و درآمد خوبی داشته باشی آرایشگری، خیاطی و زدن مزون و برنامه نویسی ،

شعله اجاق رو تا آخر روشن کن دستت رو بزار روی شعله چقدر آماده ای که آتشی هزاران برابر بدتر از این رو برای ابد تحمل کنی

هر روز انگار میمیرم دوباره فردا زنده میشم مامان بابای بیچارم اب شدن پای من بعد مدت ها یکم خوب شدم تر ...

به خاطر این خودتو بکشی واقعا 🙁

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خدا چرا نرفتی دکتر دارو به خودت کمک نکردی کنم تواین سن افسردگی گرفتم مرگ پدرم طلاق ازنامزدم هزار ...

رفتم روانپزشک 

هزینه های رواندرمانی زیاد بود کسی هم نبود ببرتم راه دور بود 

رها کردم

خلاص کنی فکر میکنی چیزی بدست میاری؟ جز بدبخت کردن خانوادت؟ برو دنبال حل مشکلات بصورت ریشه ای. اگه افسردگی داری درمان داره اگه رتبه نمیاری باز راه و روش داره مگه موفقیت همش در درسخواندنه

رفتم روانپزشک هزینه های رواندرمانی زیاد بود کسی هم نبود ببرتم راه دور بود رها کردم

باور میکنی منم کسی نبرد فقط ی ده جلسه رفتم روانشناس بدون دارو خوب بود تو دیگه بزرگی خودت برو به خودت کمک کن خودکشی هیچی روعوض نمیکنه هیچ بدتر میشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

به خاطر کنکور ارزش نداره خودت رو برای همیشه تو آتش ابدی و سوزان جهنم بندازی هزاران شغله که بدون کنکو ...

بخاطر کنکور نیست 

افسردگییی رو میگم 

منگل نیستم بخاطر یه ازمون ورودی گل رو خودم بریزم

تجربی

اصلا نگران نباش عزیز دلم 

بشین بخون فضای جایی که میخوای بخونی خوشگل کن لباس راحتی بپوش موهاتو گوجه ای ببند بشین روی میزی و نیمکت شروع کن به خوندن 

حس ششم خوبه 

همین الان حس کردم که موفق میشی 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
اینکه الان زنده م واقعا معجزه هست

ببین چقدر خدا دوست داره 

ببین چقدر هواتو داره 

حس ششممم میگه خیلی دلت پاکه برا منم دعا کن 

ببین میگی مامان بابات به خاطر تو آب شدن میخوای یا کشتن خودت آب ترشون کنی؟میدونی مامانت چی میکشه اگه نباشی؟

نکن گلم باشه؟

برو دو رکعت نماز برا سلامتی آقا جان صاحب الزمان بخون ازش بخواه برا حال دلت دعا کنه مطمئن باش آروم میشی