2777
2789
پرتو درد داشت؟؟من چقدر ازشیمی وپرتو میترسیدم ولی مادرم اصلا نرسید به اونجا حتی خودش متوجه بیماریش نش ...

نه درد نداشت البته بابام خیلی مظلوم بودن توراخدا براش فاتحه بخون

حق باشماست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۶۰ سالشونه😭

خوب میشه گلم مطمئن باش فقط تقویتش کنید از لحاظ غذایی بلدرچین بخرباپیازودلمه بندازتوشیشه ازصبح تاشب بپزه بعد خودبلدرچین رونخورد ایرادنداره اون آبی که تو شیشه جمع میشه عصارشوبدین بخوره هرروز خیلی خیلی خوبه میگن توده رو ازبین می‌بره...اون گوشت بلدرچین هم میشه چرخ کرد باسیب زمینی پخته کوکوکردولی مهم همون عصاره گوشتش هم نخوردایراد نداره بابات بدغذانیست ؟؟هرچیزو کم بخورمقوی اگه اشتها نداره نترس کم بخوره ولی مقوی

ب اصطلاح داغی ...درد بدیه هر چی کهنه تر میشه داغش تازه تر و سنگین تر

وای خدا نکنه من ازبچگی ازترس ازدست دادن مادرم هرشبم گریه بود الانم دلتنگ وبیقرارشم دیگه قلبی برام نمونده خدا کمک کنه