2777
2789
خداشفابده پدرمن ۸روز پیش فوت شدن به خاطر سرطان بدخیم ریه که متاستوز کرده بود به مغز اگه ازپدرشما متا ...

خدارحمتشون کنه 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله گلم انشالله که خوب میشه هرسرطانی یکی باشه یعنی متاستاز نداده باشه خوب میشه حتما من تازه مادرم رو ...

توده داشت؟ روحش شاد😢

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

ممنون گلم تمام این۸روز را دارم گریه می کنم داغون شدم

عزیز دلم براشون قرآن و صلوات بخونید هدیه کنید 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

بله گلم انشالله که خوب میشه هرسرطانی یکی باشه یعنی متاستاز نداده باشه خوب میشه حتما من تازه مادرم رو ...

وای خدا امان ازسرطان بمیرم برات منم پدرمو۸روزه ازدست دادم دقیقا شنبه صبح

حق باشماست
خداشفابده پدرمن ۸روز پیش فوت شدن به خاطر سرطان بدخیم ریه که متاستوز کرده بود به مغز اگه ازپدرشما متا ...

خدا رحمتشون کنه ، پدر شما نتونستن درمان رو شروع کنن؟ چند وقت طول کشید که فوت کردن؟ 😭بله سیگاری بود

اره توده داشت تو یک ماه فوت شد به شیمی نرسید تو ۲۰روز حالش بدشدوتمان

چقد این بیماری لعنتی زیاد شده. روحش شاد🖤ارثی داشتید شما هم؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..