2777
2789
عنوان

ولی سخت ترین کار دنیا صبر کردنه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 27 پست
دقیقا ،من که دیگه صبردونم از حدش بیش از حد پر شده و حسابی خسته شدم.واقعا که خیلی سختهبرات صلوات هم ف ...

الهی به عظمتش معجزاتش رو یکی بعد از دیگری بهت نشون بده 💜🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای همینه که ابتهاج عزیز گفتنخون می چکد از دیده در این کنج صبوریاین صبر که من می کنم،افشردن جان است ...

با صدای بغض آلود و چهره محزون استاد ابتهاج :

این صبر که من میکنم افشردن جان است ❄

محالهمگه میشه هر شبی یه صبح دارههر غروبی یه طلوعهر خزانی یه بهارمگه میشه؟هر جهنمی یه آمرزش و مغفرت � ...

مامان من چندین سال به امید یه فرج روزهاش شب می‌کنه 

منم چندین سال پا به پای دارم زجر میکشم الان هم دو سال و نیم انگار افتادیم وسط جهنم یه مشکل بزرگ که شده خار تو گلو نه قابل خوردن نه قابل بالا آوردن 

فکر می‌کنی چقدر دیگه توان به امید رسیدن به بهار مونده 

همش فکر میکنم یکی از همین روزها یکیمون از شدت فشار سکته میکنیم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
مامان من چندین سال به امید یه فرج روزهاش شب می‌کنه منم چندین سال پا به پای دارم زجر میکشم الان هم دو ...

خدا نکنه

مطمئن باش خدا براتون به بهترین شکل جبران میکنه

منم بارها حس ناامیدی اومده سراغم

ولی باز هم ته دلم گفتم خدا من جز تو کسیو ندارم

ما که در مقابل ائمه و پیامبران ناچیزیم 

اون ها هم که از مقربین بودن به صبر و توکل امتحان شدن

خدا نکنهمطمئن باش خدا براتون به بهترین شکل جبران میکنهمنم بارها حس ناامیدی اومده سراغمولی باز هم ته ...

خیلی دلم پره خیلی خیلی تحت فشاریم اشکام بند نمیاد 

فقط برای حل مشکلمون دعا کن فقط به خاطر مامانم دارم می‌جنگم وگرنه خیلی وقته خسته شدم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خیلی دلم پره خیلی خیلی تحت فشاریم اشکام بند نمیاد فقط برای حل مشکلمون دعا کن فقط به خاطر مامانم دارم ...

بمیرم برای دلت و اشکات

شما باید برای ما دعا کنی که دلت شکسته و اشکت جاری شده عزیز دلم 💜

مطمئن باش مطمئن باش مطمئن باش به رحمت خدا ایمان داشته باش 

هیچ غمی پایدار نیست 

مادرتون رو آروم‌کنید هر طوری که میدونید میتونید 

کمکش کنید این دوران تارکی و غم رو با همراهی شما طی کنه 

و توکل به خدا کنه و ایمان داشته باشه همه چی درست میشه 

ان شاء الله به حق عظمت الله و رحمت بی کرانش حاجتتون به بهترین شکل برآورده بشه💜❄

بمیرم برای دلت و اشکاتشما باید برای ما دعا کنی که دلت شکسته و اشکت جاری شده عزیز دلم 💜مطمئن باش مطم ...

چشم 

ممنون که تسلی خاطر هستید

ممنونان شاء الله 💜🤲همچنین شما☘

خواهش گلی

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری