2777
2789
عنوان

پاشدم جلو ده پونزده نفر رقصیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 48 پست
آره چون بلد نیستم

من چندماه رفتم کلاس. برو کلاس لباسای قشنگ مشنگ بخر و خیییلی زیاد تمرین کن یاد میگیری

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بابا من که عاشق رقصم وهمیشه اولین نفری که وسط میرقصه منم حتی عروسی و تولدهای غریبه ها😂

من یبار عروسی از اول تا آخر وسط بودم عروسی هم مختلط😂

شوهرم وقتی اومدیم خونه گفت پاهات درد نمیکنه؟ماساژ بدم؟گفت سرمو میچرخوندم می دیدم همش تو وسط بودی🤣😅و یک حرف عشقولانه دیگه😍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من یبار عروسی از اول تا آخر وسط بودم عروسی هم مختلط😂شوهرم وقتی اومدیم خونه گفت پاهات درد نمیکنه؟ماس ...

عزیزمم همیشه شاد باشید😍

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

عزیزمم همیشه شاد باشید😍

ممنون همچنین عزیزم🤩

حتی یک ذره هم پشیمون نباش از کاری که اونموقع کردی وقتی حالتو خوب میکرد و شاد بودی😍🥰

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بری باشگاه زنونه کلاس رقص هم دارن؟ دخترم عاشق رقصه منم زیاد بلد نیستم نشونش بدم

اره منم رفتم باشگاه دیگه. اما چون اگر بفهمن پلمپ میکنن اصلا تو لیست ورزش هاشون نیست باید برید بپرسید تازه اونم یوقت حس کنن مثلا از صنفی جایی هستید الکی میگن نداریم

عزیزمم چون غلاقه داره حتما بفرستیدش😍

ممنون همچنین عزیزم🤩حتی یک ذره هم پشیمون نباش از کاری که اونموقع کردی وقتی حالتو خوب میکرد و شاد بود ...

درست میگیی ممنونم😍❤️

من اتفاقا اصلا مسخره بازی بلد نیستم

یه پسر و دختری بودن تو اینستا نامزدیشون بود می‌رقصیدن اهنگ صدای ساز میاد از بالای شیراز میاد گذاشتن من عاشقشون شدم دختره شومیز دامن پوشیده خوشگلی داشت هر روز نگاش میکنم 😍

من یبار عروسی از اول تا آخر وسط بودم عروسی هم مختلط😂شوهرم وقتی اومدیم خونه گفت پاهات درد نمیکنه؟ماس ...

اخی حالا خوبه بلده با زبون خوش باهات حرف بزنه ، عشقتون پایدار باشه انشاالله و خیلی زودهم به ارزوتون برسید ...

منم همینم پریشب عروسی همکارشوهرم بود اونم مختلط و ۹۰درصد هم غریبه ولی من پا به پای خواهر داماد و جاری عروس رقصیدم 😂 ....همه زندگیمون شده غم ، گاهی خودمون باید با همین کارها دلمون را شاد کنیم ...گور بابای اونایی که میخوان برامون حرف دربیارن و ایراد بگیرن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
یه پسر و دختری بودن تو اینستا نامزدیشون بود می‌رقصیدن اهنگ صدای ساز میاد از بالای شیراز میاد گذاشتن ...

عزیزمم. رقص زیبا حس حال آدمو عوض میکنه😍😍

اها مرسی یه باشگاه کنارمونه میخام تابستون بپرسم و بزارمش

موفق باشهه😍😍

آره دخترایی که لوندن و خوشگل میرقصن خیلی انرژی زنانه دارن 🥰🥰

خیلی😍