من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هر کی سمتم میاد همینه حتی شوهرای دختر خاله دوستام همشون همینن دنبال ارث زنشون هستن ...شما مردا فقط ش ...
درسته من هنوز رابطه ای رو تجربه نکردم ولی از بابام یاد گرفتم چجوری پیشرفت کنم یعنی جوری که من یادمه6 سالم بود بابام هیچی نداشت سرباز صفر بود ولی نشست با یه بدبختی درس خوند با وجود کار وکیل شد پیشرفت کرد جوری که الان میتونه در آن واحد هرچقدر که میخواد خرج کنه هر ماشینی که میخواد داشته باشه و همچنین معنی همین رابطه سالم رو هم از عشق بین بابا و مامانم فهمیدم عینا با چشم خودم دیدم چجوری پا به پای هم تلاش کردن موفق شدن تونستن زندگی واقعی رو تجربه کنن
دارم راه و چاه رکب نخوردن از نره غول رو یادت میدم😅
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
اصلن هم اینطوری که نیست میگید تا وقتی که شما برای خودتون ارزش قائل نشید انتظار نداشته باشید بقیه براتون ارزش بدن یا بخاطر چیزایی که در اختیارشون میزارید قدردانتون باشن
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊