2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرای دور بر من هیچ کدوم خونه ندارن نهایتش یه ماشین ایرانی دارن ..اونایی هم که سرمایه دارن نردای دهه ...

اتوی این وضعیت گرانی ۹۹ درصد خونه ندارن 

یا ماشین ندارن یا ایرانی دارن 

دنبال اینها نباش دختر پول میاد و میره 

دنبال ادم درست زندگی باش که خودت براش مهم باشی نه خونه و زندگی و ماشینت

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

دیگه بدتره

اتفاقا برگ برنده ی توئه😊

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

من نمیدونم خب شما با کی رفتید تو رابطه که اینکارو باهاتون کرده . ولی همه مثل هم نیستند که..به تعداد ...

هر کی سمتم میاد همینه حتی شوهرای دختر خاله دوستام همشون همینن دنبال ارث زنشون هستن ...شما مردا فقط شعار میدین وگرنه پول پرست تر از زنا هستین

اتوی این وضعیت گرانی ۹۹ درصد خونه ندارن یا ماشین ندارن یا ایرانی دارن دنبال اینها نباش دختر پول میاد ...

خا منم واسه همین تاپیک زدم 😂😂😂می خوام ببینم ادم درست و میشه تشخیص داد یا نه   چرا همتون باهام جنگ دارید

به نظرم اگه برای ازدواج میخوای سیاست بکار ببر و صدای اینکه خونه داری رو در نیار مرد ها یه خصوصیاتی دارن مثل اینکه تو یکم تو قرض میفتن میرن سریع طلا زنشون رو میفروشن یا میگن این خونه رو بفروش یه خونه دیگه بگیریم ...‌ اگه خونه ای که واسش خیلی زحمت کشیدی بسپاری به مرد یهو به خودت میای میبینی قیمت خونه هزار برابر شده ولی خونه تو سر چیز الکی از دست رفته

خا منم واسه همین تاپیک زدم 😂😂😂می خوام ببینم ادم درست و میشه تشخیص داد یا نه چرا همتون باهام جنگ ...

نه دختر خوب من جنگ ندارم با شما 

من میگم ادم درست زندگی پیدا کن 

باور کن هیچی قشنگتر از این نیست که یه ادم درست کنار ادم باشه

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌