من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بستکی به طرز فکرت داره زمونه ما زمونه درستی نیست و ازدواج کردن با آدم خوب خیلی سخته من بهت پیشنهاد میکنم نمیدونم تا کی چه وقت میخوای تنها باشی ولی اگه دوست داشتی یه بچه رو به سرپرستی بگیر با این کار به فکر ایندتن باش که کسی پیشت باشه تو زمان پیری کمکت کنه البته این فقط پیشنهاد بود🫶
الان چند سالتونه نه ادمی هستم میتونم با تنهایی کنار بیام الان زندگی براتون چجوری هست بنظرم فقط خلأ ع ...
ببین اگر میخوای مجرد بمونی از یه سنی به بعد به بهانه کار یا هر بهانه دیگه ای باید از خانوادت جدا بشی و مستقل زندگی کنی مگرنه با بالا رفتن سنت تحقیر میشی حتی اگر شاغل باشی خانوادت میزنن تویه سرت که همه ازدواج کردن بچه دارن ولی تو هنوز موندی رویه دل ما. پس حتما باید جدا بشی تا کسی نتونه حرف بارت کنه کلی حرف میزنن دیگه این اواخر بچه خواهر بهم گفت تو باید شوگر مامی بشی خیلی از حرفش ناراحت شدم ولی الان که جدام خیلی خیلی راحتم خونه خودمو دارم میرم خرید هر چی دلم بخواد میخورم هر ساعتی که دلم بخواد میخوابم و بیدار میشم کسی نیست بگه چرا خوابیدی چرا خوردی؟