2777
2789

بنظر من تنهایی سخته 

ولی از شانست یار خوب داشته باشی بُردی وگرنه بیشتر آدما متاهلم باشن باز تنهان

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمی‌دونم چی بگم

اگر آدمی هستی که بتونی تنهایی بری مسافرت یا بری کافه یا خرید کنی تنها زندگی کردن برات سخت نیست البته اگر این میون عاشق نشی چون وقتی عاشق بشی خونه ای که برای خودت ساختی برات تبدیل به زندان میشه نمیتونی دیگه تنهایی رو تحمل کنی. من الان تنها زندگی میکنم و شاغلم سعی میکنم به هیچی فکر نکنم به آینده و تنهایی هم فکر نمیکنم مگرنه دیونه میشم 

الان نمی‌خواین ازدواج کنید؟چرا بده مگه؟فقط بنظرم از لحاظ عاطفی ادم اذیت شه نه؟

آدم دلخواهم نیومده فعلا.

خب بلاخره خانواده خودتو نمیخوای؟ 

مگه فقط پول خرج کردن مهمه ک آدم با پول خوش شه. 

ازدواج هم ی مرحله از سیر طبیعیه ادمیزاده

لطفا لایک نکنید .سپاس
اگر آدمی هستی که بتونی تنهایی بری مسافرت یا بری کافه یا خرید کنی تنها زندگی کردن برات سخت نیست البته ...

الان چند سالتونه 

نه ادمی هستم میتونم با تنهایی کنار بیام 

الان زندگی براتون چجوری هست 

بنظرم فقط خلأ عاطفی هست دیگه از همه لحاظ اوکی نه؟

مجرد منظورت ازدواج رسمی نداشتنه یا کلا با کسی نبودن ،از لحاظ فیزیولوژی و سلامتی آسیب میبینه آدم اگر ...

هر دو 

اطراف خودم زیاد دیدم الان ۶۰.۷۰سالشونه مجرد موندن از این مذهبی ها هم هستند از همه سالم ترن ک/: