2777
2789
عنوان

حق با کیه ب نظرتون❓

411 بازدید | 19 پست

همه کارهای خونه به عهده من و مامانم هست

کلا همههه خرید های خونه رو خودمون نجام میدیم نون میوه گوشت و...

بابام دوساله برامون  ماشین خریده  و پول هم میده ولی  کلا از زیر بار مسئولیت کنار رفته و هیچ کاری انجام نمیده

مغازه هم نزدیکمون نیست  ما واقعا خسته میشیم این همه خرید و کار

به نظرتون  خریدهای خونه وظیفه کیه؟

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابات چ میکنه دقیقا؟

سوال پیش میاد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

پدرتون سرکار هستن؟اگه بله که چاره ای نیست.

خرید خونه رو هفته و ماهانه انجام بدین نه روزانه که فشار بهتون نیاد

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بابات چ میکنه دقیقا؟سوال پیش میاد

۶ماه ک کلا کارش ی شهر دیگست

اون ۶ماهی هم ک شهر خودمونه  میبینه عادت کردیم کارها رو انجام میدیم خودشون دیگه کاری نمیکنه

پدرتون سرکار هستن؟اگه بله که چاره ای نیست.خرید خونه رو هفته و ماهانه انجام بدین نه روزانه که فشار به ...

همینکار میکنیم ولی باز یهو پیش میاد ی چیزی تموم میشه و مجبکریم بریم بگیریم

آره ولی خب از دور کارش رو مدیریت میکنه و عصرا دوساعت میره سر میزنه همین

ی خرید وقت زیادی ازش نمیگیره

همینکار میکنیم ولی باز یهو پیش میاد ی چیزی تموم میشه و مجبکریم بریم بگیریمآره ولی خب از دور کارش رو ...

باهاش صحبت کنید یا مثلا بگید سرراه میاد فلان چیزو بیاره. کم کم شروع کنید

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
والا تا حالا که ۲۵سال از زندگی مشترک میگذره همه ی مسولیت خرید و بقیه رو همسرم انجام پیده من حتی نون ...

ما هم تا ۲ سال پسش  اصلا مغازه نرفته بودیم و هنه چی خووش میگرفت

برامون ماشین خرید و از اون موقع همهههه مسئولیتا به عهده ما شد🥲

پدرتون تایم کاریشون چطوره تعطیلی هم دارهکارشون سخت است

کارش آزاده  چند تا حسابدارم داره

فقط مدیریت میکنه ک اینم وقت زیادی ازش نمیگیره میتونه خریدهارو انجام بده