2777
2789
عنوان

تا به حال شکست عشقی تجربه کردید

54 بازدید | 11 پست

تونستید با هاش کنار بیاید؟ 

تونستید فراموش کنید و به زندگی قبلی خودتون برگردید؟

چقدر طول کشید تا با هاش کنار اومدید ؟

چند وقت توی رابطه بودید؟

در اون زمان چه حسی داشتید؟

این نیزبگذرد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره نه نتونستم متاسفانه می‌بینمش گاهی و از اینکه طوری رفتار می‌کنه انگار هیچوقت چیزی نبوده داغون تر ...

درکت میکنم 

چند وقت توی رابطه بودی؟

الان به نظرت میتونی دوباره عاشق یکی دیگه بشی؟

درکت میکنم چند وقت توی رابطه بودی؟الان به نظرت میتونی دوباره عاشق یکی دیگه بشی؟

یه سال 

همه رو با اون مقایسه می‌کنم و اون معبارمه چون همه جوره تایپم بود 

🍒🍒لیدی احساساتی میشه..👩🏻‍🦯

شکست عشقی که فکر نکنم بشه گذاشت ولی یه پسره بود ازش خوشم میومد ولی به هیچ کی نگفته بودم و تو دل خودم بود خوب اونم نگاه میکرد و چند بار نه تنها من بلکه بقیه متوجه شدن میخواد نزدیک بشه 

طوری شده بود که همکارامون میگفتن فلانی بدجوری عاشقانه از رفتار و نگاهش مشخصه منم قند تو دلم آب میشد گفتم دیگه تمومه

یه چند ماهی پیش شیرینی آورد سر کار (عقد کردن) و هفته پیشم یه استوری عاشقانه گذاشت با دختره خیلی دختره خوشگل بود ناراحت شدم و سه روز در کل یه ساعت بیشتر نتونستم بخوابم  

شکست عشقی که فکر نکنم بشه گذاشت ولی یه پسره بود ازش خوشم میومد ولی به هیچ کی نگفته بودم و تو دل خودم ...

خیلی بده تو محیط کار همکارات چیزی نگفتن ؟

🍒🍒لیدی احساساتی میشه..👩🏻‍🦯

خیلی بده تو محیط کار همکارات چیزی نگفتن ؟

نه اولش تعجب کردن ولی نمی‌دونستن من با حرفاشون بیشتر دلبسته شدم 

منم یه جوری رفتار کردم که عین خیالم نیست گفتم ،خندیدم 

درسته ناراحت شدم ولی به خدای خودم ایمان دارم که قرارع بهترین فردو برام بفرسته مطمئنم  

حرفی همکارات بهت نزدن؟

یه چند تا از خانوما تعجب کردن گفتن ما فکرشم نمی‌کردیم چی شد یهو 

اینقدر شاد و خندون رفتار کردم هیچکی بو نبره ناراحت شدم (از درون زار بودم)

منم همیشه وقتی حرفی میزند سریع میگفتم سو تفاهمه بد برداشت نکنین از رفتاری یارو