2777
2789
عنوان

یعنی این نینی سایت و نینی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 91 پست
به مادر نامزدت بگو زنگ بزنه بپرسه باز پیام میدی واست دردسر میشه بعدم واقعا چجوری همچین مردی که نمیتو ...

هیچوقت همچین کاری نکرده حتی تو اوج قهر و دعوا

میترسم اتفاقی براش افتاده باشه 

کاربری دست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مادر نامزدت بگو زنگ بزنه بپرسه باز پیام میدی واست دردسر میشه بعدم واقعا چجوری همچین مردی که نمیتو ...

شماره ازش ندارم عزیزم فقط تو لیست بلاک های تلگرام آیدی دارم که مامانش تلگرام نداره 

کاربری دست 
خدا واقعا هیچ آدمی رو محتاج هیشکی نکنه روزی که تاپیک عکسای مهمونیم بود هر ۱۰ دقیقه ربع ساعت عکسارو ه ...

از ديشب نگراني الان واقعا بيخودي حساس شدي!!! واقعا حرفات بي معنيه يه ذره آروم باش دختر آخه نميدونم انتظار چي داري ميشه فقط دعا كرد هر چه زودتر زنگ بزنه بهت 

مگه نميگي نامزدته انقدرم كه نگراني چرا تا حالا نرفتي خونش خبر بگيري؟

از تلگرام زنگ بزن گوشیو بده دست مامانش

مامانش شماله فداتشم آخه اگه من کوچیک ترین راهی بود خودم پیام ندم که به اون موجود چندش پیام نمی‌دادم 

هیشکی اندازه من از این بشر  تو این دنیا بدش نمیاد 

کاربری دست 
از تلگرام زنگ بزن گوشیو بده دست مامانش

اره اینم خوبه استارتر .

نهایتا ب مادرش بگو بره همونجا دم خونه اون رفیقش 

بلاخره خانوادشم نگرانش میشن دیگه اگه برای اولین باره اینجوری میشه

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

هیچوقت همچین کاری نکرده حتی تو اوج قهر و دعوامیترسم اتفاقی براش افتاده باشه

خانوادش نگران هستن؟ تا الان باید همه جارو به آتیش می‌کشیدن نمیدونم چرا حس میکنم فقط شمایی که نگرانی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

شماره ازش ندارم عزیزم فقط تو لیست بلاک های تلگرام آیدی دارم که مامانش تلگرام نداره

همسرت برادر خواهر نداره؟ پدر همسرت چی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

از ديشب نگراني الان واقعا بيخودي حساس شدي!!! واقعا حرفات بي معنيه يه ذره آروم باش دختر آخه نميدونم ا ...

من تا عصر صبر کردم شاید خواب باشه بیاد بهم پیام بده 

بعدم گلم خونه‌ش دوره 

با احتساب ترافیک ۱ ساعت راهه 

من بابام هیچوقت نمیزاره برم در خونش اندازه ۲ ساعت هم نمیتونم خونه رو بپیچونم 

من بابام هنوز مثه دهه شصته طرز فکرش نمیزاره از خونه برم بیرون 

کاربری دست 

ببخشید اینو میگم ولی خیلی دیدم طرف دوس پسر دوس دخترن بعد میاد میگه نامزدم... اگر رابطه‌تون اینجوریه که حتما میخواد کات کنه که خط‌هاشو از دسترس خارج کرده با پیگیره احوالش شدن خودت رو کوچیک نکن... اگر نامزدیه واقعیه که خانواده‌هاتون در جریان هستن پس این موضوع رو با پدرتون مطرح کنید و بگذارید خانوادتون تکلیفه این قضیه رو روشن کنن...درکل پیگیر شدن در مورده این قضیه کاره شما نیست بزرگترها بهتر میتونن پیگیری کنن و این وسط احترامه دختر هم حفظ میشه...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
ببخشید اینو میگم ولی خیلی دیدم طرف دوس پسر دوس دخترن بعد میاد میگه نامزدم... اگر رابطه‌تون اینجوریه ...

نه نامزدیم 

بابام کلا لجه باهاش یکم 

چون قبلا دوست بودیم 

الان هر اتفاقی باشه حتی اگه اون مریض بوده باشه رو به موت باشه از همین امروز بابام بهونه میکنه ارتباطمون رو برای همیشه قطع میکنه 

بابام منتظر بهانه است واقعا

نه که پسر بدی باشه یا تاییدش نکنه فقط یه جور لجبازیه 

حالا که شما خودسر خواستید تصمیم بگیرید زندگی کنید منم رضایت نمیدم 

کاربری دست