2777
2789
عنوان

یعنی این نینی سایت و نینی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 91 پست
نه تو دوتا شهر جدا زندگی میکنن مامانش شماله خودش تهران کار میکنهواسه همین الان میگم پیام بدم به همخو ...

هم خونه ش همین مرتیکه اس که گفتی میخواسته بینتون رو خراب کنه؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

عزیزم انقدر پیگیر ریز امور نامزدت نباش ،ریلکس باش ،خودش زنگ میزنه ،اینور اونور پیام نده

تنها کس نامزدم منم 

من دنبالش نباشم کی هواشو داشته باشه 

اگه حالش بد شده باشه چجوری پیام بده 

کاربری دست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هم خونه ش همین مرتیکه اس که گفتی میخواسته بینتون رو خراب کنه؟

خود عوضیشه 

دوتا همخونه داره یکیش اینه اون یکی رو نمیشناسم 

البته نامزدم میدونه بعد اون قضیه سایه اشو با تیر میزنم 

کاربری دست 
[QUOTE=367048378]خودش همیشه میگه تو از خانوادم بیشتر دوستم داری هوامو داری ببین زنگ بزن به مامانش به ...

مامانش خودش زنگ زد به من گفت از صبح خبری نداره ازش 

کاربری دست 
تنها کس نامزدم منم من دنبالش نباشم کی هواشو داشته باشه اگه حالش بد شده باشه چجوری پیام بده

یکم صبور باش ،از صبر کردن که ضرر نمیکنی ،خلاصه که با دستپاچگی و تصمیمات اشتباه که نمیتونی پیگیر باشی ،بعد پیگیر چی باشی مثلا،این هواشو داشتن ؟عاصی اش میکنی اگه کار همیشگی ات اینه ،دارم خصلت ذات مرد رو بهت میگم ،خوش ندارن پیگیری زیاد رو ،بی تفاوت بودنم دوست ندارن،وسط باش

نگرانشی پیامک بزار براش،ازخانواده خودش سوال کن 

خود عوضیشه دوتا همخونه داره یکیش اینه اون یکی رو نمیشناسم البته نامزدم میدونه بعد اون قضیه سایه اشو ...

کاش شماره دومی رو داشتی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

کاش شماره دومی رو داشتی

من آیدی این مردک هم واسه این داشتم که قبلا قرار بود با دوستم اوکی شه فهمیدیم چه آشغال به درد نخوریه اوکی نشدن 

آیدیش تو گوشی اون بود و خودشم بهم پیام داده بود فهمیدم اونه 

الانم از تو لیست بلاک هام پیداش کردم 

کاربری دست 
من آیدی این مردک هم واسه این داشتم که قبلا قرار بود با دوستم اوکی شه فهمیدیم چه آشغال به درد نخوریه ...

یکی دو ساعت دیگم صبر کن اگر خبری نشد خیلی کتابی صحبت کن بحث رو وا نده فقط راجب نامزدت بپرس و حتما هم اشاره کن مادرش کنارته 

یکی دو ساعت دیگم صبر کن اگر خبری نشد خیلی کتابی صحبت کن بحث رو وا نده فقط راجب نامزدت بپرس و حتما هم ...

با یکی از دوستام حرف زدم 

گفت اصلا نشون نده خبری ازش نداری 

یه جوری پیام بده بگو مثلا گوشی فلانی ظاهرا خرابه گوشیتو بده بهش یه دقیقه کار  واجب دارم 

کاربری دست 
با یکی از دوستام حرف زدم گفت اصلا نشون نده خبری ازش نداری یه جوری پیام بده بگو مثلا گوشی فلانی ظاهرا ...

اینم پیشنهاد خوبیه پیام دادی یانه؟

اینم پیشنهاد خوبیه پیام دادی یانه؟

خودش همین الان زنگ زد 

مرسی از راهنماییاتون 

ببخشید اگر جاییم بد حرف زدم دست خودم نبوده 

روی این پسر خیلی حساسم 

کاربری دست 
خودش همین الان زنگ زد مرسی از راهنماییاتون ببخشید اگر جاییم بد حرف زدم دست خودم نبوده روی این پسر خی ...

گفت چیشده بودده؟ خواهش عزیزم خداروشکر اتفاق بدی نیوفتاده

گفت چیشده بودده؟ خواهش عزیزم خداروشکر اتفاق بدی نیوفتاده

اره گفت 

دیشب حالش بد میشه پامیشه بره درمانگاه گوشیشو گم میکنه انگار ازش زدن 

الان هم با گوشی دوستش زنگ زد 

کاربری دست