2777
2789
عنوان

چطوری اراده میکنید رژیم میگیزیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 17 پست
ولی یه چیزی بگم؟ اگر بذاری کنار،بعدا میبینی از طعم شکر متنفریمثلا پریشب برای شوهرم از قنادی محبوبم ش ...

اره تجربش کردم اصن میل ادم کم میشه

ولی اینک بذارم کنار نتونسم نصف چاقیم از اعتیاد ب قند مصندعیه از طرفی هم تنقلات زیاد وگرنه غذا معمولی میخورم

اره تجربش کردم اصن میل ادم کم میشهولی اینک بذارم کنار نتونسم نصف چاقیم از اعتیاد ب قند مصندعیه از طر ...

پس دنبال رژیم نباش، همین قند مصنوعی رو به مرور زمان و در طولانی مدت حذف کن! اصلا عجله نداشته باش

هروقت داشتی سست میشدی به اندامت که زیباتر میشه و پفش میخوابه(قند مصنوعی پف داره انگار)، به پوستت که شدیدا شاداب تر و زیباتر میشه فکر کن،کلی انگیزه میگیری! کاری که حذف قند با پوستت میکنه بزرگترین روتینهای پوستی نمیکنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره