2777
2789
عنوان

اونایی که پولدار نیستن چجوری ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 57 پست
من خوبم اگه بخوام عروسی بگیرم ساده دوس دارم با فامیل درجه یک با عکس آتلیه ولی شما ترجیهتون چیه مثلا ...

به نظر من یه مسافرت زیارتی یا سیاحتی کافیه 

چون هر چه قدر پول بدی برای عروسی و تالار و آرایشگاه و....فقط خودتو بردی زیر بار قرض و مردم هم همیشه دهنشون بازه که ایراد بگیرم از مراسم دیگران 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

نفری ۳۰۰ میلیون وام دارید۳۰۰ میلیون عروس جهیزیه بخرید۳۰۰ میلیون داماد رهن خونهواسه عروسی هم از خانوا ...

🤍🤍با سیصد میلیون چند قلم از وسایل میشه خرید ؟ مثلا فقط ضروریا میشه ؟ همزن و اینا هم میشه خردی ؟

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره من خودم اهل تجملات نیستم ولی مثلا خونه نوساز تمیز و کابینت جادار به نظرم خیلی خوبه اما مثلا عروس ...

انشاالله همه جوان ها خوشبخت و عاقبت بخیر بشن واقعا زندگی سخت شده کسی هم ککش نمیگزه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
به نظر من یه مسافرت زیارتی یا سیاحتی کافیه چون هر چه قدر پول بدی برای عروسی و تالار و آرایشگاه و.... ...

درسته خاطره مسافرت هم جذاب تره 

سعی کن عاقل باشی خاستگارت اگه خونه نداره ازخودش واجاره نشینی دوس نداری قبول نکنی...

درسته 🌻شرایط باید سنجیده بشه مثلا اگر فرد خیلی خوب باشه میشه چشم پوشی کرد با عرضه باشه ولی واقعا این چیزا مهمه باید ملاک ها مشخص باشن

من اصلا اجاره نشین بشمو دوس ندارم خاستگارمم اگه خونه نداره قبول نمیکنم...ماشین برام مهم نیست اگه ندا ...

🥀🥀خیلی سخته اجاره نشینی نمیتونی پول بزاری برای کارای دیگه