2777
2789
عنوان

اونایی که پولدار نیستن چجوری ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 57 پست
جهیزیه یک میلیارد؟چه خبره!😂با 300میشه کاملاقرار نیست همه خونه داشته باشن پول رهن هم باید جور کرد دی ...

جدی میشه ؟ ولی بدون خونه خیلی سخته خونه دار شد واقعا

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها حُسنی که گرانی میتونه داشته باشه حذف تجملاته 

ضروری ها رو فقط بخر اونم جنس خوب (اگه گیر بیاد) 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
می‌شه چیزای ارزون ترم گرفتدوتایی کار کنید با هم زندگی بسازیدحداقل نصف مردم همینن

جدی اینجوری خوبه ولی من فکر کردم رسمه جهیزیه با خانواده دختر باشه اینجا که اینجور میگن 😦

نفری ۳۰۰ میلیون وام دارید

۳۰۰ میلیون عروس جهیزیه بخرید

۳۰۰ میلیون داماد رهن خونه

واسه عروسی هم از خانواده ای کسی قرض بگیرید یا با چک عروسی جمع و جور بگیرید با کادوهای عروسی هزینه رو پرداخت کنید

تموم شد رفت

نه به خانواده ها فشار میاد نه عروس و داماد

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
لازم نیست همه چیز رو عالی بخرن وسایل ضروری خریده بشه کافیه جشن عروسی و آرایشگاه و گل زدن ماشین به نظ ...

من خوبم اگه بخوام عروسی بگیرم ساده دوس دارم با فامیل درجه یک با عکس آتلیه ولی شما ترجیهتون چیه مثلا مسافرت خوب ؟

۴/۵ تا تیکه از جهیزیه رو به داماد بسپرید همه خونه اجاره میکنن ماشین هم خیلیا ندارن

اره اینم میشه ولی خب اگه خوته نباشه سخت میشه خرید 

جدی میشه ؟ ولی بدون خونه خیلی سخته خونه دار شد واقعا

اره میشه 

دیگه وضع اکثرا همینه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
سرکار میرفتم تقریبا همش و خودم خریدم و اکثرا معمولی و ایرانیحتی کادویی که سر عقد بهم دادن رو هم خودم ...

چه مستقل خود ساخته 😘😘🤍ببخشید حدود درامدتون میگید اگه دوست دارید 

تنها حُسنی که گرانی میتونه داشته باشه حذف تجملاته ضروری ها رو فقط بخر اونم جنس خوب (اگه گیر بیاد)

اره من خودم اهل تجملات نیستم ولی مثلا خونه نوساز تمیز و کابینت جادار به نظرم خیلی خوبه اما مثلا عروسی شلوغو تجملاتی دوست ندارم