2777
2789

مادرم چند سال پیش ظرفای ویکتوریا رو برام گرفته البته اصل فرانسوی هستن و جنسشون عالیه سرویسش هم کاملا تکمیله...

اما دوستام دارن ارکوپالای امریکایی میخرن ک شیک و امروزیه ... 

میدونم قراره بیان پزشم ب من بدن ... 

اما سرویس من ک قدیمی شده ..‌ روی دلمه ... وضع مالیمم داغون و انقد چیزای دیگه لازم دارم ک نمیتونم بگیرم ... 

اما در مورد ظرفا روی‌ دلم افتاده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلیم  قشنگه  اگه  بخوای  به  مد پیش  بری  که  همه چیو  باید  سر سال  بریزی  بره

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
بیخیال بابا مگه دوستات تو خونه زندگیت راه میدی؟؟؟

حقیقتش اکثرا فامیل هستن مثلدخترخاله دختر دایی 

خود خالم تازه برای دخترش گرفته میدونم ببیندم قراره کلی کلاس بذاره 

واای نگووو اسی ویکتوریا عالیهههه. گرونترین طرح ارکوپال فرانسویه. من ۹ سال پیش جهاز که میخریدم مامانم گفت ویکتوریا بگیر قدیمی نمیشه طرحش خودشم ویکتوریا داشت . گفتم نه من از این جدیدا میخوام. الان خیلیی پشیمون شدم گفتم کاش گوش میکردم. ویکتوریا همیشه اصیل و به روزه 

ولی طرحهای دیگه زود دل ادمو میزنه و از مد میفته

کاش یکم عقل داشتین جای ظرف جدید خریدن

کاش شما شعور داشتید توهین نمیکردید ... هر کسی توی جایگاه خودش خودشو درک میکنه ... شاید شما هم شعور درک‌کردن شرایط منو ندارید ...

عزیزم هر کس صلاح خودشو میدونه اینجوری نگو

عزیزم همینطوره که من گفتم واقعا به جای ظروف جدید باید به مغزتون اروری بخوره الان ظرفا رو عوض کردی پس فردا میبینی دوستت شوهرش فلان چیز عوض کرده حتما شوهره توئم باید عوض کنه دوستت زاییده توهم بزا خب وقتی این چیزا رو میگن باید تحمل یه سری چیزا رو داشته باشن 

واقعا خوبه ؟

اره  بابا  حالا  منو  بگو  از  سه سال سرویس  غذا خوری  گرفتم  هنوزم  مجردم🤐

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم