2777
2789
عنوان

ظرفای جهیزیمو دوست ندارم پول هم ندارم باز بگیرم طرح ظرفا هم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 45 پست
بخوای به حرف دیگران اهمیت بدی که دور از جونت زندگیت رو هواس بی خیال باش قدیم و جدید یعنی چه دلت خوش ...

خداییش خودم اصلا برام مهم نبود ... اما یه نفر از نزدیکانم هست ... اتفاقا حس میکنم نسبت بهم حسادت داره ...

مدام میخواد پز همه چیو بده ... و حرفاش واقعا ازار دهنده اس 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویکتوریا هیچ وقت تکراری و خسته کننده نمیشه و همیشه اصالت خودش رو حفظ میکنه

خواهر من سرویس رو طرح دیگه گرفت 

الان دوباره با قیمت زیاد داره از همین طرح میگیره 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 

حست رو درک میکنم مادر منم یکی دو سال قبل ازدواج برام سرویس آرکوپال خرید دوران عقد طرح های جدید رو میدیدم دلمو میزد هی غر میزدم که باید عوض کنیم و...اما الان دارم ازشون استفاده میکنم و بیشتر به دلم نشستن...اصلا دنبال مد و حرف مردم نرو که بیچاره میشی

خداییش خودم اصلا برام مهم نبود ... اما یه نفر از نزدیکانم هست ... اتفاقا حس میکنم نسبت بهم حسادت دار ...

می دونم عزیزم 

درک می کنم 

ولی بعد متوجه میشی 

چه قدر به خاطر چیزهای بی ارزش بیخود و بی جهت 

خودت رو ناراحت کردی 

هر وقت هر حرفی زد 

بگو آره تو درست میگی 

ولی اصلا به حرفهاش اهمیت نده 

زندگی خصوصی شما به هیچ کسی ربطی نداره 

بیخیال ، منم چقدر سر همه چیز جهیزیم حرص الکی خوردم ، پدر ومادرم با اینکه پول داشتند گفتند ظرف خارجی بیخود برای چی بخری ، ایرانی بخر ،عوضش ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی و یخچال رو خارجی خوب بخر ،  دیگه منم گوش کردم و چینی طوس خریدم ، مدل مربع بود ، از اول ازشون خوشم نمی اومد ، خلاصه ۴ سال استفادشون کردم ، خودم خریده بودم ۱ میلیون ،بعد چون همه چیز گرون شد ، فروختم ۳ میلیون ، دوباره رفتم چینی گرد خریدم مارک زرین ۴۵۰۰ 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣