2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم زنگ زد و بهم گفت که تو چرااااا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4524 بازدید | 186 پست
کل امروز داشتم فکر میکردم که اصن با این ادم مشاوره رو ادامه بدم یا نهالان که اون دختره هم آنلاین نشد ...

به تو چ ربطی آره 

تو درست بخون هر وقت مزاحمت شد اون وقت ردش کن بره 

الان ب حلی درش خوندن داری چیکار میکنی

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سو استفاده گر از چه لحاظ

با دانش آموزاش جور دیگه ای برخورد میکنه و قشنگ لاس میزنه

اصلا در حد یه مشاور نیست

و دیشب دختری رو دیدم که این ادم یسال مشاورش بوده و مدام پیام های احساسی و عاشقانه و درخواست و اینحرفااا....

دختره به من هم گفت اوایل همینجوری باشخصیت نشون میده خودشه ولی خیلی کثیفه

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
چرا هرچی بقیه میگن رو میری تحویل مشاورت میدیمگه چه جور ادمیه؟ از کجا فهمیدی ادم درستی نیست؟

مشاورا اول میگن میتونین بهمون اعتماد کنین اتفاقاتو بهمون بگین برای درس و اینام بهتره یا ناراحتی داشتین بهمون بگین ولی من هیج وقت نتونستم مسائل شخصیمو بگم ولی خیلی از دوستام میگفتن و حتی مشورت میکردن

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

با دانش آموزاش جور دیگه ای برخورد میکنه و قشنگ لاس میزنهاصلا در حد یه مشاور نیستو دیشب دختری رو دیدم ...

راستش من خودم ک پارسال کنکور داشتم مشاورم هم سنم بود با من لاس میزد اما من درسمو خوندم و تموم شد اتفاقیم بینمون نیفتاد

0473🥲
با دانش آموزاش جور دیگه ای برخورد میکنه و قشنگ لاس میزنهاصلا در حد یه مشاور نیستو دیشب دختری رو دیدم ...

خب باهاش ادامه نده

یه مشاور حرفه ای از یه موسسه معتبر بگیر

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
چرا هر چی میخونم بیشتر نمیفهمم

فهمیدم که این مشاور ادم درستی نیست سوالتو بپرس؟میگم طرف داره با دانش اموزاش لاس میزنه و رسما دیوونس

چ سوء استفاده ای؟ مشاور کنکورته قرار نیست دوستت باشه که برنامشو اجرا کن گزارشتو بفرست تموم

اخه اعتماد ندارم دیگه بهش

ادم میترسه خب وقتی میبینه یه ادم لاشی جلوشه

خب مگه با مشاورت کار خاصی داری که برات مهمه؟فقط برنامتو اجرا کن

اصلا در حد یه مشاور برخورد نمیکنه

و من میترسیدم که بخواد بدتر هم بشه

که دیدم بله به مرور چه کارهایی کرده با دانش اموزای خودش

و با دخترا

چرا هرچی بقیه میگن رو میری تحویل مشاورت میدیمگه چه جور ادمیه؟ از کجا فهمیدی ادم درستی نیست؟

نمیدونم واقعا

احمقم ولی حوصله ندارم دیگه گفتم و کاش نمیگفتم

امروز کلا ذهنم درگیر بود اخه

که یه ادم چقدر میتونه عن باشه

خواستم ببینم هیچ دفاعی داره؟ولی نه واقعا خودشم میدونه ک چه کثافتیه

من برا کنکورم بیشتراز ۱۰ تا مشاور عوض کردم..اینو بهت بگم همه مشاور های مرد با دانش اموزها لاس میزنن واین جز شیوه کارشونه که دانش اموز بیشتر باهاش احساس راحتی کنه..حالا بعضیاشون از یه حدی جلو تر میرن بعضیاشون نه...

من خودمسال کنکورم یه همینجوری برام‌پیش اومد کاراش باعث شد اون سال عاشق بشم و و و گندی زده شد به اینده وکنکورم گ نگو ونپرس ...من زودی مشاورم رو قطع کردم ولی دلی که عاشق شده بود تا خودشو جمع کرد دیر شد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂