2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم زنگ زد و بهم گفت که تو چرااااا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4524 بازدید | 186 پست
اصلا در حد یه مشاور برخورد نمیکنهو من میترسیدم که بخواد بدتر هم بشهکه دیدم بله به مرور چه کارهایی کر ...

باهاش زیاد صحبت کن تو جامعه و سرکار از این آدما قراره زیاد ببینی از الان یاد بگیر چطوری مواجه بشی باهاشون

مگه غیر برنامه درسی کاری دیگه قراره بکنید؟

نه ولی این در حد یه مشاور رفتار نمیکنه کلا خیلی صمیمی تر و رفتارهای متناقضی داشت

دختره بهم گفت که این بازی اونه و منم حالم از این مشاور بهم میخوره

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه اعتماد ندارم دیگه بهشادم میترسه خب وقتی میبینه یه ادم لاشی جلوشه

ببین همیشه ی نفر مقصر نیست و اگه اتفاقی افتاده و به فرض اون آقا نخ داده باشه اون دانش آموزم نخ رو گرفته.. تو حرفش من از چیزی لاس زدن ندیدم اما اگه فکر میکنی بعدا قراره دچار حاشیه شی و دراما داشته باشی کنسلش کن.. چیزی که زیاده مشاور کنکور. ولی در کل اینم یادت باشه که هیچوقت به ی غریبه تو هر موقعیتی نباید اعتماد کنی

🌊as deep as the Pacific Ocean

نمیدونم واقعااحمقم ولی حوصله ندارم دیگه گفتم و کاش نمیگفتمامروز کلا ذهنم درگیر بود اخهکه یه ادم چقدر ...

حالا که این حرفارم زدی به نظرم کلا بلاک کن و مشاورتو عوض کن . دیگم سعی کن خودتو وارد حاشیه نکنی و فکر کنکورت باشی

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

برای درسا و آینده خودت داره دعوات میکنه با قربون صدقه که چیزی درست نمیشه

عزیزم نمیدونم دارم چه گوهی میخورم ولی من حس اعتماد داشتم چون برنامه و مشاورش خیلی خفن بود

اما دختره گفت ذات کثیفی داره و کارهاش از رو منظوره

من با این که اصلا آدم گیر و مذهبی هم نیستم و دخترم رو از هر لحاظ راحت و آزاد گذاشتم ولی مشاورش رو نذاشتم آقا بگیره ، چون تو سال کنکور آدم خیلی حساس میشه و ممکنه زود احساسی بشه و گند زده بشه تو کنکورش

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
اگر مشاور خوبیه برنامشو اجرا کن تو ب ذات طرفف چیکار داری حد و حدودتو رعایت کن نزار پاشو درازتر بزاره

اینکارو میکنم

اما بهم حق بده

چون مشاور واقعا از نظر من خفن بود ولی انگار برای جلب اعتماد همچین رفتاری میکنه که بعد....

خیلی ترسناکه

مشاورا اول میگن میتونین بهمون اعتماد کنین اتفاقاتو بهمون بگین برای درس و اینام بهتره یا ناراحتی داشت ...

مسائل شخصی رو فقط باید به مشاور قابل اعتماد و اونم بعد شناخت گفت 

تازه به نظرم بهتره به مشاور خانوم گفته بشه

تازههه باید خیلیییی ضروری باشه گفتنش وگرنه مسائل شخصی رو ادم باید تا جایی که میشه به کسی نگه. وگرنه خود ادم ضرر میبینه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

به تو چ ربطی آره تو درست بخون هر وقت مزاحمت شد اون وقت ردش کن بره الان ب حلی درش خوندن داری چیکار می ...

من قبلش داشتم فکر میکردم ک چرا این انقد صمیمیه و آیا طبیعیه؟

با شنیدن اینحرفا ترسیدم ک نکنه منظوری پشت این حمایت ها داره

من قبلش داشتم فکر میکردم ک چرا این انقد صمیمیه و آیا طبیعیه؟با شنیدن اینحرفا ترسیدم ک نکنه منظوری پش ...

تو بزرگی کوچیکترین چیزی احساس کردی ولش کن برو

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

مشاورا اول میگن میتونین بهمون اعتماد کنین اتفاقاتو بهمون بگین برای درس و اینام بهتره یا ناراحتی داشت ...

و منم از اونایی بودم که همه چی میگفتم و راحت بودم

برای همینه که اذیت کنندست

راستش من خودم ک پارسال کنکور داشتم مشاورم هم سنم بود با من لاس میزد اما من درسمو خوندم و تموم شد اتف ...

خیلی خوبه

ولی من خوشم نمیاد کسی باهام لاس بزنه واقعا

این درست نیست ک تو به کسی اعتماد کنی و اون هدف دیگه ای داشته باشه

چون من از مسائل و روزمره و اینا بهش میگفتم

از طرفی الان بهم گفت زیر قولت زدی! انتظار نداشته باش سر قولم بمونم...

اگر فکر میکنی از لحاظ برنامه مشاور خوبیه واینا تا حرکتی که باعث. اذیت شدنت نزده ازش جدا نشو اگر هم که کرد ولش کن چون باز بخوای بگردی دنبال مشاور وقتت هدر میشه