2777
2789
عنوان

شوهرتون یا نامزدتونو چی صدا میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4099 بازدید | 171 پست
چیز انچنانی نی۳سال رل بودیم ۱۰ماهه ازدواج کردیموقتی فق دونفریم محمد صداش میکنموقتی تو جمع هستیم یا ح ...

اوخی🥺🤣حالا حسینی فامیل شماست یا ایشون

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی به حالم داره

امیرررررررر🥺

امیررررررر🔪😠

بعضی وقتا نفس

رئیس 

پراژکتور😑🤣🤣🤣حالا کلا مسئله  داره

عزیزم

قربونت برم

عشقم

بعضی وقتام صاحب سالار

قسمت های عاشقونم زیاد داشتیم ولی مغز یاری نمیکنه 

و دستتم حوصله نداره🙄🤣

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

گودزیلا...😁😁🤣🤣. اسمش +جان.... 💙

بعد یه لباس دارم.. تدی  که هودی دوختم... بعد هر وقت منو مبینه میگه خرس قطبی😁🤣🤣

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

اسمشو صدامیزنم گاهی اوقات با میم مالکیت آخرش...مثلا محمدم ‌..پونزده ساله ازدواج کردم و هنوزم روزی چ ...

فامیل بودین

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
فامیلی شوهرمه😂🥲

🤣🤣مادر 

خدا حفطتون کنه برای هم زندگیتون به دور از حس بد

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

من اسمشو میگم اونم اسممو میگه

ولی می میرم برای وقتایی که بهم میگه دردت به سرم🫠🫠🫠

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه