2777
2789

سلام ، من دهم باید پریود میشدم نشدم ، بی بی چک زدم ی هاله افتاد که تو تاپیک قبلی عکس گزاشتم ولی نیومد ، امروز گفتم برم ازوایش بتا بدم ،رفتم بتام بالای هزار بود ، حالا اقدامی یا کاری لازمه بکنم ، خودم خیلی شوکه ام 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای جان مبارک باشه 😍

میخواستی خودت ؟

میشه بگی نزدیک موعدت علائم و احساس پریود داشتی یا نه ؟ 

با جواب ازمایشت برو دکتر برات سونو مینویسه اما میگن زود نباید بری چون دیده نمیشه استرس میگیری 

از دکترت بپرس ک کی بری ک دیده بشه 

منم هفته پیش متوجه بارداریم شدم رفتم دکتر پرونده تشکیل دادم 

دکترم شوکه شده بود چون نمیتونستم طبیعی باردار بشم فکر کن بعد کلی ای وی اف و جراحی و درد بعد ۱۰ سال🥺🥺🥺

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞    

منم هفته پیش متوجه بارداریم شدم رفتم دکتر پرونده تشکیل دادم دکترم شوکه شده بود چون نمیتونستم طبیعی ب ...

فقط بخور بخاب استرس برات سمه خدایی که خودش بهت بچه داده خودشم نگه داری میکنه ازش فعلا ب کسی نگو

فقط بخور بخاب استرس برات سمه خدایی که خودش بهت بچه داده خودشم نگه داری میکنه ازش فعلا ب کسی نگو

نه فقط مامانم و شوهرم میدونن به کسی نگفتم

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞    

ای جان مبارک باشه 😍میخواستی خودت ؟میشه بگی نزدیک موعدت علائم و احساس پریود داشتی یا نه ؟ با جواب از ...

اره دوماهه دارم اقدام میکنم ولی فکر نمیکردم اینقدر زود جواب بگیرم حالا خواست خدا بوده ، چند روزی لکه بینی قهوه ای داشتم البته فکر میکنم چون میخوام پریود بشم اینجوریه ولی نگو بخاطر بارداری بوده ، الیته من پنج روز عقب افتاده بود پریودم