2777
2789
عنوان

خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 107 پست
من دلم واسش سوخت. حالا اگه مرد خیانت کنه زنه هیچ کاری از دستش برنمیاد

چرا 

من خیلی تو سایت دیدم.بیایم  حرف حق رو بگیم دیگه

بعد خیانت زنا همه چی مرد و میزنن ب نام خودشون.یاعم کل پولشو میکشن زیر خودشون.من زیاد دیدم توی سایت متاسفانه.هممون دیدیم.یکی بود میگف ب شوهرت ب عنوان عابر بانک نگا کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طرف قصدش جدایی بوده

اونجوری که من خوندم زده بود بعد ۶ ماه عروسی با ی نفر حرف زده و بعدش خواستن ازش که طلاق بگیره اونم نه شوهرش بقیه اعضای خانواده که هیچ ربطی بهشون نداره

الان با این روابط ازاد ،با از بین رفتن مرزها بین ادما خیانت زیاد شده چ زن چ مرد...فک میکنن چون دوست ...

دوست اجتماعی،اصلا برام این کلمه معنا و مفهومی نداره،یسری یه نفر میگفت فلان زن و شوهر اینطوری ان زنه دوست پسر داره مرده هم دوست دختر دوتاشونم میدونن،گفتم برام همچین روابطی هیچ مفهومی ندارن

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

اسی فک کنم من درکت میکنم متاهلم و یک ماهه تو یه چت هستم عکسم فرستادم حتی چقد خرمخداروشکر تاپیکت رو د ...

واقعا اینجا اعتراف نمیکنن و خودشونو پاک نشون میدن ولی مطمئنم ادمایی هستن ک دچار اشتباه خیانت شدن

امروز ی خانمه تو خیابون گفت گوشیم خاموش شده گوشیتو بده زنگ بزنم همسرم بیاد دنبالم،گفتم شرمنده نمیتون ...

این کار اشتباه محضه

شما ک اون آدمو نمیشناسید... اگه خلاف کار بود.فرض کنیم یه کاری کرده

به جایی زنگ بزنه 

حالا شماره کیه؟شماره من

من پام گیره نه اون 

توی این زمونه خوبی کردن بدبخت کردن خود ادم با دستای خودشه.بخدا

چرا من خیلی تو سایت دیدم.بیایم حرف حق رو بگیم دیگهبعد خیانت زنا همه چی مرد و میزنن ب نام خودشون.یاع ...

خب اینجور زن ها هم هستن که قوی باشن و بتونن گلیم خودشونو از آب بیرون بکشن اما من از نزدیک دیدم زنی و که شوهرش با چندتا دختر درارتباط بود و زنه جیکش در نمی اومد

یکی سر پا موند و رسید:)

اسی فک کنم من درکت میکنم متاهلم و یک ماهه تو یه چت هستم عکسم فرستادم حتی چقد خرمخداروشکر تاپیکت رو د ...

وای من تو رابطه آشنایی ام به خودم اجازه نمیدم حتی در حد نگاه خیانت کنم،خواهش میکنم زندگیاتونو خراب نکنید،همین ثانیه برو بلاکش کن

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

دوست اجتماعی،اصلا برام این کلمه معنا و مفهومی نداره،یسری یه نفر میگفت فلان زن و شوهر اینطوری ان زنه ...

برا منم هیچ مفهومی نداره ولی میگن تو تهران و جاهای بزرگ خیلی رواج داره...و زن و مرد خیلی باهم راحتن...دومادمون میگفت رفتیم ی شهری انقد اون خانوم بهمون لطف داد با ماشین اومد دنبالمون و حتی میخاست مارو دعوت کنه خونه با اینکه همسرشم خونه بود ولی تو شهرای ما والا ما زنها جرات اینو نداریم حتی مردامونم جرات ندارن ی زن رو دعوت کنن خونه چون باعث اختلاف میشه...

هعپ کاش عموی ماهم مثل شوهر تو بود 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

برا منم هیچ مفهومی نداره ولی میگن تو تهران و جاهای بزرگ خیلی رواج داره...و زن و مرد خیلی باهم راحتن. ...

بنظر من روابط دوستی هم توش قصد و غرضای دیگه ای هست،من که نمیتونم چنین چیزی رو تحمل کنم