2777
2789
عنوان

خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 107 پست

فقط توبه واقعی و اینکه خدا میتونه کمکت کنه  خودتو جای اون بزار ی مدت کاری کن که یادش بره من بودم سعی می‌کردم دیگه از خونه بیرون نرم حتی با مادرم فقط با همسرم برم سعی کن ی مدت باب میلش رفتار کنی  زمان همه چیزو درست میکنه  فقط باید کاری کنی دیگه در موردش حرفی پیش نیاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی فک کنم من درکت میکنم متاهلم و یک ماهه تو یه چت هستم عکسم فرستادم حتی چقد خرم

خداروشکر تاپیکت رو دیدم همین الان بلاک میکنم از همه جا 

و یه مورد دیگه فک نکن منو تو تنها اینکارو کردیم متاسفانه خانوما نمیدونم چرا خیلی بیش تر از مردا خیانت میکنن

صلواتی برای ظهور
چطور مردا خیانت میکنن خانما تاپیک میزنن ، هیچ کس نمیگه تقصیر توعه؟ببین اصلا ب غیر این...ادم کسیو دوس ...

نه عزیزم هیچ ربطی نداره 

همینجوری رو هوا چیزی رو نگو 

چون هزاران احتمال وجود داره و به غیر از همه اونا بی عرضه گی مرد به چشم میاد 

کی گفته فقط همین حالت فقط وجود داره؟ 

شاید عاشق هم باشن کارای اشتباهی هم انجام بدن ولی در آخر باید حل کنن مشکلاتشونو با هم

شوهرت خوب بود؟چت نکن دیگه این عادت بدو ترک کن

معمولی بود شوهرم هم خوب بود هم بد دعوامون میشد توهین میکرد میگفت میبرمت خونه بابات ۲ هفته ک اول عروسی میرفت میموند بالا خونه مامانش شب میومد خونه میرفت رو مبل میخوایید 

الان با این روابط ازاد ،با از بین رفتن مرزها بین ادما خیانت زیاد شده چ زن چ مرد...فک میکنن چون دوست شوهرمه پس میتونم باهاش راحت باشم با اسم کوچیک صداش بزنم هرهر کرکر کردن بیش از حد کنم باهاش و ...مردام همینطور و این بیش از حد صمیمی شدن و راحت شدن باعث بوجود اومدن خیانت میشه

چه دلو جراتی داری بخدا من با ۴۰ سال سن تا یه شماره غریبه بهم زنگ میزنه سری می ترسم بلاکش میکنمشما می ...

امروز ی خانمه تو خیابون گفت گوشیم خاموش شده گوشیتو بده زنگ بزنم همسرم بیاد دنبالم،گفتم شرمنده نمیتونم ب ی آقا بگید بهتره بنظرم 

آدم توی زندگی متاهلی واقعا می‌ترسه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
چرا خالم به خاطر زندگیم گفت بگو من بودم من چت کردم

شوهرت حق داره ناراحت باشه خودتو بذار جاش،زمان زیادی نگذشته میدونم روزای سختی میگذرونی،ولی دیگه هیچوقت این کارو نکن،نمیدونم شوهرت چه تصمیمی بگیره و چطور کنار بیاد ولی قبول کن ذهنیتش نسبت بهت خراب شده اگر قرار باشه ببخشت باید زمان بدی بهش

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨