2777
2789
عنوان

میشه همزمان از شوهرم مهریه و نفقه و ترک انفاق شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 65 پست

سلم در مورد سوالاتت، بله، می‌تونی همزمان برای نفقه و ترک انفاق شکایت کنی و همچنین درخواست مهریه‌ات را هم مطرح کنی.

بهتره که به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنی و از مشاوران آنجا راهنمایی بگیری. آن‌ها می‌تونند به تو کمک کنند تا مراحل قانونی را به درستی طی کنی و اطلاعات دقیقی درباره هزینه‌ها و مدارک مورد نیاز بهت بدن.

اگر سوال دیگه‌ای داری یا نیاز به به حمایت دارید مطرح کنینن.

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

بله میشه دوست عزیز مهریه ربطی به نفقه نداره نفقه گذشته رو هم میتونین بگیرین ازش

پس چرا اکثرا مهریه رو اول میرن محضر برای اجرائیه

واسه همین پرسیدم پس اجرائیه چی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهتره در یک دادخواست نباشه مهریه رو از اجرای ثبت اقدام کنید و برای نفقه میتونید حقوقی یا کیفری اقدام ...

چرا بهتره ؟

روشی هست که از اون طریق بهتر به نتیجه برسم برای مهریه؟

از هر طریق مثلا دادگاه ، محضر یا..؟

بهتره در یک دادخواست نباشه مهریه رو از اجرای ثبت اقدام کنید و برای نفقه میتونید حقوقی یا کیفری اقدام ...

فقط حقوقی یا کیفری میتونم؟ همزمان دو تا نمیشه؟

تفاوتش چیه

چون من قصد طلاق ندارم ، فقط میخوام شوهرم نفقه مو بده و برای من و بچه ها خونه بگیره

کیفری ثبت کنم یا حقوقی 

من صبح میرم شکایت لطفا بگید کدوم بهتره

مطمئنی؟آخه گفتن برای اینکه هزینه هام زیاد نشه همزمان انجام بدم

شاید اینجوریم بشه اما من که درخواست زدم جدا زدن برام

مهربونا با دلهای پاکتون دعا کنید برام زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

چرا بهتره ؟روشی هست که از اون طریق بهتر به نتیجه برسم برای مهریه؟ از هر طریق مثلا دادگاه ، محضر یا.. ...

اجرای ثبت خیلی سریع تر انجام میشه اول برید دفتری که ازدواج کردید نامه بگیرید برای اداره ثبت اگه اقا اموالی داشته باشن که توقیف میشه اگه مالی نباشه مجبورید از طریق دادگاه انجام بدید

فقط حقوقی یا کیفری میتونم؟ همزمان دو تا نمیشه؟تفاوتش چیهچون من قصد طلاق ندارم ، فقط میخوام شوهرم نفق ...

شکایت برای وقتی هست که شما نفقه الان رو میخواین طلب کنید ولی اگه دادخواست بدید نفقه گذشته رو هم میتونید طلب کنید

من مهریه و نفقه اجرا گذاشتم برای نفقه هزینه جدا گرفتن و مهریه رفتم اداره ثبت اسناد اونجا کاراشو انجا ...

مال زود بوده؟

یعنی نفقه خدمات قضایی رفتی

مهریه اداره ثبت رفتی؟

دیگه محضر نرفتی بار اول؟