2777
2789
عنوان

رماااان خوب معرفی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 65 پست
اره خیلیحوریه بهشتیکفتر باز😂😂😂دلم خواس بخونم باز🥲

من با اون لحظاتی که خروسه هی میفتاد دنبال دختره میگفت عاشقت شده میخندیدم😂تیپ پسره با شلوارش همش تو ذهنم تصور میشد

هنر تنها راه فرار است بدون آنکه از خانه خارج شوی🎨
همشون خوندم جز دایاق اونو میخونم مرسییی♥️رمان از لیلیث به آقای ابلیس هم قشنگهه اگه نخوندی بخون

تازی انگار اره؟

امروز چشم خورد اما دانلود نکردم🥲حتما ممنون جانم

دوتا کاربری دارم😎turk💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من با اون لحظاتی که خروسه هی میفتاد دنبال دختره میگفت عاشقت شده میخندیدم😂تیپ پسره با شلوارش همش تو ...

اره تنها پسری که با اینکه حرص میخوردم

گفتم خدایا بزار جاو پام😂😂

دوتا کاربری دارم😎turk💞
اره تنها پسری که با اینکه حرص میخوردمگفتم خدایا بزار جاو پام😂😂

خیلی خوب بودن تو این سبک رمان من کی ام ؟ رو بخون اونم فقط میخندی این قدرر کل کلاشون باحاله من سه چهار بار خوندم این رمانو

هنر تنها راه فرار است بدون آنکه از خانه خارج شوی🎨
عبور از غبار(یعنی عالیییییییه) بازی شطرنجساز یک سناریوزمهریر هور(طولانیه ولی ارزش خوندن داره) هرچهار ...

عبور از غبار  رو من شروع کردم ولی اصلا جذبش نشدم 

یه جوریه🥴

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
همشون خوندم جز دایاق اونو میخونم مرسییی♥️رمان از لیلیث به آقای ابلیس هم قشنگهه اگه نخوندی بخون

و سودا

حریرو حرارت

لئیم و لعبت

اینارو تازس مال چند ماهه

و بیش از هزار صفحه امتحان کن

دوتا کاربری دارم😎turk💞