2777
2789
عنوان

هرمز یا هنگام دوستان🥰

72 بازدید | 9 پست

کدوم بهتره بنظرتون تا همونو برم

دوتاش رو فک نکنم برسم ک برم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوتاش خیلی قشنگه ولی اگر میخوای دلفین ببینی صبح خیلی زود برو هنگام

مثلا چ ساعتی؟

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
هرمزهنگام قطعی نیست دلفین ببینی

از هنگام نمیشه رفت هرمز؟

مثلا صبح ۸ برم هنگام حالا یا دلفین میبینم یا ن بعد از هنگام ۱۲ اینا برم هرمز؟

مثلا چ ساعتی؟

ما که رفتیم عید بود بهمون گفتن ۵صبح بیاین دیگه رفتیم قایق سوار شدیم بردمون وسط دریا دلفینا میومدن 😍خیلییی بانمک بودن 

ولی بنظرم از کسایی که همونجا هستن دقیق بپرسین ما از یه آقایی که قایق داشت پرسیدیم گفت ۵ صبح 

ما که رفتیم عید بود بهمون گفتن ۵صبح بیاین دیگه رفتیم قایق سوار شدیم بردمون وسط دریا دلفینا میومدن 😍 ...

شت://///

۵ صبح خیلی زوده بچه کوچیک همرامه