2777
2789

به وجودش مطمئن نیستم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رابطه با خدا باید مثل مفهوم این شعر باشه "گر تو گرفتارم کنی من با گرفتاری خوشم"

خوش به حال اونایی که همینقدر عاشق خدان

وسط شلوغی دنیا... وسط این همه سروصدا و قیل و قال.... یکهو دلت می گیرد؛    یادت می آید چقدر دلت گرفته!    چند وقت است حالت خوب نیست... روزها آمدند و رفتند؛ اما زندگی نکردی!    تازه حس میکنی روزمرگی هایت، یک جایِ خالی بزرگ دارند..... چیزی کم است از جنس زلالی و لطافت... از تبار ناب بودن و اصالت.... چیزی مثل یک درِگوشی عاشقانه...♡ یک خلوت با خودِخودِ بی نهایت:) 

ایمان دارم بهش همیشه هم شکرش میکنم

منم همیشه شاکر بودم و آروم

ولی بعد از جاری کینه ایی شدم اصلا دانم اینجوری نیست ولی کنار نمیتونم بزارم

صبح تا حالا هیچی نمیتونم بخورم 

من به خدا اعتقاد نداشتم بعد الان یه مدته دارم کتاب راجع به عرفان میخونم اما بازم هیچ اثری روم نداره

باید با منطق برید جلو تا قبولش کنید که کاملا با علم منطق میشه خدا رو اثبات کرد

تو این مرحله عرفان تاثیری نداره

منم همیشه شاکر بودم و آرومولی بعد از جاری کینه ایی شدم اصلا دانم اینجوری نیست ولی کنار نمیتونم بزارم ...

شیطون لعنت کن ..همینه دیگه باید به  یه جا برسیم ببینیم باز میتونیم شاکرش باشیم بگیم هرچی تو بخوای ..برای مشکلاتمون خدارو مقصرندونیم ..

همه ما تو همین شرایط قرار می‌گیریم ..آخر سرم کارمون درست میشه اگه حق داریم ولی بعدش خجالت زده رفتار خودمون میشیم 

ولی بازم خدا بخشنده مهربونه

.