2777
2789

میخام دوماه جلوتر خرید کنم چون میریم مسافرت ازاونجا میخام بخرم

شهر خودمون زیاد قشنگ ومتنوع نیست 🤐

چ رنگی و چ سبک و استایلی مده! و شیک😍

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

فک کنم نسکافه ای رنگ سال ولی مد و بیخیال هرچی بهت میاد و خوشگله بگیر

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میدونم رنگ سال آبی و بنفش هستش از بقیش خبر ندارم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
مگه گروه سرود ک همه عید یه شکل و یه رنگ باشن؟؟؟!!!

منظورم یک رنگ نیست طیف رنگیه

در ضمن گلم مخالفی کامنت نذار

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

دقیقا مد و بیخیال شو

چیزی که واقعا به فرم اندامت میاد و باعث میشه بهتر دیده بشی و بپوش

طبق رنگ بدنت و قد و شخصیت و سلیقت

خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:) 

خوشم از مد نمیاد 

همه عین بچه مدرسه ای ها یه دست و یه رنگ ...

به نظرم خاص بودن بیشتر به دل میشینه...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

مد دقیق ک منظورم نیست

مثلا اسکینی و جین ک کسی نمیپوشه و بگ و گشاد مده منظورمه

و در اخر هرکسی یه سلیقه داره میتونه بسنجه کدوم خوشش میاد کدوم رو نه طبق همون خرید کنه

مثلا امسال ریش ریش و پولکی مده لباس مجلسی

خب مثلا میبینی کدوم دوست داره از اینا طبق همون خرید میکنی

نسکافه ای وشکلاتییادتونه دو سال پیش سبز مد شد، همه سبز پوش شده بودن بنظرم رنگ سال جالب نیست، همه مثل ...

تاحالا رنگ سال خرید نکردم!

مد دقیق ک منظورم نیستمثلا اسکینی و جین ک کسی نمیپوشه و بگ و گشاد مده منظورمهو در اخر هرکسی یه سلیقه ...

اره درسته عزیزم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘