2777
2789
هنوزم دوسش داری؟

نمیتونم دوسش داشته باشم

اصلا نمیتونم بفهمم چه حسی نسبت بهش دارم...

گمونم یه چیزی بین بی تفاوتی و تنفر🥺

شوهرمه💔😔

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم کدوممون بیشتر اسیب دیدیم ولی من تو سن سی سالگی دیگه رویمو عوض کردم و دیگه ب هیچ بشری نمیگم ا ...

امیدوارم عزیزممم 

شاید چون سن من کم تر از شماست هنوز مونده تا به شما برسم

در همین چند خطی که برای ما نوشتی چقدر خودتو مورد عنایت قرار دادی دختر 😂💔الان چی ؟ چطوره رفتارت؟

چون واقعا حقمه از سادگی خودم بود 

الان فقط در حد سلام علیک اونم به خاطر مامان بابام مجبورم

امیدوارم عزیزممم شاید چون سن من کم تر از شماست هنوز مونده تا به شما برسم

هرکی تو ی سنی ب ی چیزی میرسه شاید تو زودترم برسی بهش ولی مطمئن باش ک بالاخره یاد میگیری ک ادمارو خوب خوب نبینی...

نه آخه از رشته ای که رفتم پشیمونم الان هم دیگه تمرکز کنکور رو ندارم

از رشتت لذت ببر اگه میموندی حتما بهتر نمیشد

پارسال رتبم ۱۶۰۰۰ شد میتونستم برم ولی برای پزشکی موندم. جو پشت کنکور انقدر برام سنگین شد که امسال همونم نمیتونم بیارم 

Ashes to ashes dust to dust
از رشتت لذت ببر اگه میموندی حتما بهتر نمیشدپارسال رتبم ۱۶۰۰۰ شد میتونستم برم ولی برای پزشکی موندم. ج ...

انشاالله که میاری 

حتما همه چی رو بسنج

علاقه و بازار کار رو در نظر بگیر 

صرفا واسه خستگی انتخاب رشته نکن