2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم میره چی میخره

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 41 پست

چقد همدردی خدا شاهده 

من هفته شاید بشه ۱۰بار ب همسرم بگم مرغ نداریم

بخدا من ی ماه پیش مرغ خوردم تا الان خاک تو سرش کنن بچه شیر میدم بخدا طاقت ندارم ن میوه ن شیر ن مغزیجات هیچی نمیخورم فقط دارم جون میدم روانی برا چیزای دیگه دارن واسه وسایل ندارن

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکاری که خودشون دوست داشته باشن وباب میلشون باشه انحام میدن خودتو ناراحت نکن

ولی من واقعا ناراحتم دست هم به اون اشغال ها نمیزنم خودشون هر کار میخان بکنن 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

مرغ و میوه و شیر که سالمترنمن اصلا سوسیس و نوشابه نمیخورم

منم حالم از این چیزا بعم میخوره  تازه من اصن نمیتونم از این چیرا بخورم 

حالا اینک اون چیزی ک گفتی خریده جای شکر داره

اصلا من نگفتم خودش خرید ولی همش میوه خرابا رو میخره😂

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

چقد رو مخ اه میخام یه دعوا خوب راه بندازم

باز شوهرو میگی ‌پسر مردمه

من هر روز با بابام دعوا دارم🤦🏻‍♀️💔

یه وقتایی دلم می‌خواد بیاد جلو که کتکم بزنه، منم سر تا پاشو چنگ بگیرم😐(اهل کتک زدن نیست، فقط تهدید می‌کنه)

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

چقد همدردی خدا شاهده من هفته شاید بشه ۱۰بار ب همسرم بگم مرغ نداریمبخدا من ی ماه پیش مرغ خوردم تا الا ...

فقط برای ما ندارن فقط هر وقت میخره خم با منت

من اصن دست نمی زنم خودشون هر کار میخان بکنن

درکت می‌کنم

الان آنقدر حرص داری که با حرف ما آروم نمیشی

چی بگم عزیزم؛ با اینکه با دعوا هیچی درست نمیشه، اما اگه آروم میشی، همین کارو کن

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

باز شوهرو میگی ‌پسر مردمهمن هر روز با بابام دعوا دارم🤦🏻‍♀️💔یه وقتایی دلم می‌خواد بیاد جلو که کتکم ...

هوف من ک جدی حالم از شوهرم داره بهم میخوره 

درکت می‌کنمالان آنقدر حرص داری که با حرف ما آروم نمیشیچی بگم عزیزم؛ با اینکه با دعوا هیچی درست نمیشه ...

وآقا باید چیکار کنم دلم میخاد دعوا راه بندازم بخدا دازم عصبی میشم