2777
2789
عنوان

دعوای دوستم و باباش

95 بازدید | 9 پست

بچه ها این مشکل دوستمه که خاک برسرش خودش کرد 

الان میگم براتون ❤️🌷

من دنبال یه راهکار درست و نتیجه خوبم براش به حرف من اگه گوش داده بود الان اصلا این مشکلو نداشت 

و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این دوست من ۲۵ سالشه یک سالو نیم بایه پسره دوست بود که پسره خونه نداشت من هرچی خودمو کشتم که ادامه نده گوش نکرد 

هم بخاطر خونه هم بخاطر همسن بودنشون اصلا پسره مناسبش نبود ولی گوش نکرد 

پسره هم پدرمادرش خیلی خیلی معمولی هستن اصلا امکان کمک بهش رو ندارن دادتشش هم چندساله ازدواج کرده مستاجره خب اگه داشتن به داد اون میرسیدن اول

حالا خود پسره انصافا اینو میخواست و رابطشون خوب بود دوستمم مقیده میگفت پسره نجیبه و حدو مرزشناسه خودمن تو رفتار گفتار زیادباهاش برخوردی نداشتم ولی پسر خوبی بود دوستمم که دودستی چسبیده بود تحفه رو😂

دوستم باباش پولداره میدونستم که سختشه بره مستاجری و سختی کشیدن و ... 

پسره هم از اول بهش گفته بود سعی میکنم خونه بخرم ولی اگر نتونم نمیخرم یعنی اصلا حق نداری بمن رگی از بابات کمک بگیرم و ... من ابدا کاربه داشتن نداشتن پدرت ندارم.

خلاصه اینا شش ماه پیش نامزدی گرفتن که وتسه عید نوروز عقد کنن تابستونم عروسی بگیرن 

شب خاستگاری بابای دوستم به پسره گفته بود اگر تونستی خونه بخر اگرهم نه که مورد نداره ولی تلاشتوبکن چون امسال بخری بهتر از سال بعده پسره هم گفته بود اگر حتی بافروختن ماشینمم بتونم بخرم میخرم.

بابای دوستمم گفته بود اگه خونه دارشدی عدوسیتونو من میگیرم نگران نباش.