2777
2789

ما اومدیم مسافرت

باخانواده شوهرم و مامان خودم

من رغبنی نداشتم باهاشون برم سفر ولی مجبور شدم

اول رقتیم کاظمین و نجف

که توی هتل اتاق هامون همه تو یک طبقه بود و ما با مامانم تو به اتاق ۴ تخته بودیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

از اول قرار بود مامانم و بچم تو اتاق دو نفره باشن

من وشوهرمم اتاق دونفره

ولی هتل ها اتاق هاشون پر بود وچیدمان اتاقها ۴نفره شد

بعد اومدیم رسیدیم کربلا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا هتل گفت میتونیم دو تا اتاق دونفره بدیم ولی یکی از اتاق هاتون یه طبقه دیگه اس

منم گفتم خب مهم نیست 

اتاق مامانم و خانواوه شوهرم تو یک طبقه شد

من وشوهرمم یه طبقه دیگه

به خاطر امام حسین به دل نگیر بگو به خاطره امام حسین آوردممطمئن باش تا برسی ایران خدا جوابتو به بهتری ...

اره عزیزم چیزی به مادرش نگفتم ولی خودش خیلییی ضایع شد

به خاطر امام حسین به دل نگیر بگو به خاطره امام حسین آوردممطمئن باش تا برسی ایران خدا جوابتو به بهتری ...

ولی تو مسافرت یکی حرص بده ادمو سفر زهرمار میشه🤧

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اتاقهارو تحویل دادن

ماهم رفتیم وسایل رو گذاشتیم

یهو مامانم زنگزد که بچت گریه میکنه میگه میخوام برم پیش مامانم

ماهم تختهارو به هم چسبوندیم گفتیم سه تایی میخوابیم

بچمواوردم پیش خودم 

مامانم تنها شد 

ازقبل تایپ نکردی ؟!!!!!!

نه