2777
2789

لطفاً هر کی تجربه هایی داره به من بگه خسته شدم از بیحالی همشم خوابم میاد می‌خوام پاشم کارامو انجام بدم حال ندارم اینم بگم امروز بیشتر از هر روزی احساس بیحالی میکنم چون امروز آزمایش قند هم دادم ازم خون گرفتن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای منم همینجوری بودم چقدر میخوابیدم از وقتی زایمان کردم حسرت خواب دارم.  

تا میتونی بخواب بعدا حسرت نخوری 😅

احتمالا بچت دختره . 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
وای منم همینجوری بودم چقدر میخوابیدم از وقتی زایمان کردم حسرت خواب دارم. تا میتونی بخواب بعدا حسرت ...

دقیقا من هر چقدر می‌خوابم باز خوابم میاد 🥲 ولی امروز فکر کنم از آزی که گرفتم هست چون همش خواب بودم و فشارم پایین بود

نه گلم پسره 

دقیقا من هر چقدر می‌خوابم باز خوابم میاد 🥲 ولی امروز فکر کنم از آزی که گرفتم هست چون همش خواب بودم ...

عزیزم بسلامتی زایمان کنی 

من سر پسرم خیلی زرنگ بودم ولی سر دخترم همش خواب بودم 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

چای پر رنگ و شکلات نخور توی بارداری! 

منم مثل شمام. همه ش دلم میخواد برم بخوابم. اما سرکار میرم و نمیتونم. وسط روز جیم میزنم میرم توی ماشین یا نمازخونه چرت میزنم. هفته 14 هستم. بچه منم پسره. 

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده