2777
2789
عنوان

دارم دغ میکنم بچم یهو لکنت زبون گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 107 پست
تا فردا اگه خوب نشد ببرش دکتر حتمابا اینکه خطرناک نیست اما پیگیرش باش

خودمو میکشم به خدا طاقت ندارم دارم دق میکنم یهو خوب نشه چیکار کنم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیروز با شوهرم دعوامون شد بعد این موقع خواب خوب بود صبح اصلا متوجه نشدم ظهر اومد خونه دیدم نمیتونه ح ...

خب همینه ترسیده ، نگران نباش تنشش ک دور بشه خوب میشه ولی برای سرعت درمانش حتما دکتر ببرش 

چقدر طول کشید تورو امام حسین راست میگی خوب شده؟ دستام میلرزه اینقدر حالم بده همش گریه میکنم چرا هر ب ...

اره خوب شددد فقط کافیه ت بغلش کنی و باهاش حرف بزنی 

شب هم بغلش کن بخوابه سعی کن ارومش کنی یجوری ک از اون فضای ترس دور شه خوب میشه

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..
تخم کفتر زبون وا میکنه دکترا هم میگن

اره مادرشوهرمم گفت بخرن بدم بهش

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

چند سالشهمیخوای خوب بشه به حرفام گوش بده

چیکار کنم به امام زمان گوش میدم فقط زود خوب بشه هفت سالشه

دیروز با شوهرم دعوامون شد بعد این موقع خواب خوب بود صبح اصلا متوجه نشدم ظهر اومد خونه دیدم نمیتونه ح ...

حتما بیدار شده شنیده .پس بی دلیل نبوده لکنتش.تو محیط تنش زا بوده.محیط و براش آروم نگهدارین .

خب همینه ترسیده ، نگران نباش تنشش ک دور بشه خوب میشه ولی برای سرعت درمانش حتما دکتر ببرش

چقدر طول میکشه یک هفته ای خوب میشه ؟

همیشه مشاهده گر دعواتون بود یا نه این اولین دفعه بود .... بعد دعواتون خیلی شدید بود کتک کاری بود

اروم باش عزیزم خوب میشه

چطور اروم باشم به خدا تمام امید من همین بچمه میخوام زندگی راحت داشته باشه میترسم بمونه روش مسخرش کنن

همیشه مشاهده گر دعواتون بود یا نه این اولین دفعه بود .... بعد دعواتون خیلی شدید بود کتک کاری بود

همیشه خونه است دیگه برخورد فیزیکی هم داشتیم الهی ما بمیریم راحت زندگی کنه

چیکار کنم به امام زمان گوش میدم فقط زود خوب بشه هفت سالشه

نگران نباش.توسل به شهید ابراهیم هادی و یه سوره از قرآن به نیتش بخون.صدتا صلوات برای شادی روحش.قسم بده به جان مادرش زهرا که مشکل دخترت و حل کنه.شک نکن جواب میگیری.لطفا پیش بچه دعوا نکنین اونا امانتن دست ما.